Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarıgül'ün partisi yola çıkıyor

Sarıgül'ün partisi yola çıkıyor

Sarıgül'ün liderliğini yaptığı TDH'nin paralel örgütü HYP kongreye gidiyor.

  • Ege Postası
  • 23.02.2013 - 15:05
Mustafa Sarıgül'ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi'nin paralel örgütü Halkın Yükselişi Partisi'nin (HYP) kongreleri başlıyor. Ordu HYP Başkanı Yazıcı, "Sarıgül'ün liderliğine ihtiyacımız var'' açıklamasını yaptı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün lideri olduğu Türkiye Değişim Hareketi'nin alt yapısını oluşturan Halkın Yükselişi Partisi, kongrelerine başlıyor. Sarıgül'e yakın isimlerin yönetiminde olduğu HYP'nin ilk kongresi pazar günü Ordu'da yapılacak.

Sarıgül'ün organizasyonuyla bizzat ilgilendiği kongrede tek adayla seçime gidilecek. Ordu TDH Başkanı İsa Yazıcı, HYP Ordu İl Başkanlığı'na aday olacak. Yazıcı, bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin bir lidere ihtiyacı var. İnsanı kucaklayıcı siyasi çizgisiyle bu boşluğu yalnızca Mustafa Sarıgül doldurabilir'' dedi.

www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, HYP'nin Haziran ayına kadar kongrelerini tamamlayacağı belirtildi. HYP'ye yakın kaynaklar, "Halkın Yükselişi Partisi kongrelerini bitirecek ve Haziran ayında isim değişikliğine gidecek. HYP'nin adı Türkiye Değişim Partisi olacak. Sarıgül bu parti çatısı altında yerel seçimlere girecek. Yerel seçim sonrası ise partinin başına Mustafa Sarıgül geçecek'' dedi.

PARTİNİN GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI, SARIGÜL'LE ÇALIŞIYOR

www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, Sarıgül'e yakın isimler, HYP'nin yönetiminde bulunuyor. Bu isimlerden biri Engin Akman, diğeri ise Necmi Hayal.. Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkan Yardımcıları Akman ve Hayal, şu an Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyor.

SARIGÜL'ÜN DANIŞMANI DA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Bu arada, Mustafa Sarıgül'ün Danışmanı Hüseyin Çorbacıoğlu da HYP'nin Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Sarıgül, yaklaşık bir ay önce Çorbacıoğlu'nun çocuğunun nikahını kıymıştı. (gercekgundem)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.