Dolar 34,1993
%0.05
Euro 38,0116
%-0.22
Altın 2.910,840
%0.52
Bist-100 9.587,00
%-0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarıkaya’da uçurtma şenliğinde çocuklar eğlendi

Sarıkaya’da uçurtma şenliğinde çocuklar eğlendi

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde faaliyetini sürdüren Gül Nesil İzcilik Derneği, Gençlik ve Spor Kulübü ile Sorgun Çağlayan İzcilik Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi. Semerkant...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 15:38
Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde faaliyetini sürdüren Gül Nesil İzcilik Derneği, Gençlik ve Spor Kulübü ile Sorgun Çağlayan İzcilik Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Semerkant Kültür Merkezi'nde faaliyet gösteren Gül Nesil Derneği yaz okullarında Kur'an-ı Kerim, tecvit, değerler eğitimi ve sosyal, kültürel etkinlikler kapsamında gençlere kurs veriyor. Kurs sonrası spor, piknik ve çevre illere çeşitli geziler düzenleyerek gençlere eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanıyor.

Sarıkaya Semerkand Kültür Merkezi Başkanı Mustafa Polat, yaptığı açıklamada, yaz okullarının hem eğitici hem öğretici derslerin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de devam ettiklerini söyledi. Polat, "17 Haziran'da başladığımız yaz okullarımızdaki kurslarımızda derslerin yanı sıra çok farklı etkinlikler düzenliyoruz. Öğrencilerimizin yaz tatillerini boşa geçirmemeleri için yaz okullarımızla faydalı olmaya çalışıyoruz. Okulumuzda 5 eğitici personelimizle hizmet veriyoruz. Eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin yanı sıra Sosyal ve kültürel faaliyetler yaparak öğrencilerimize eğlenceli vakitler geçiriyoruz. Ayrıca, Sorgun Çağlayan İzcilik, Gençlik ve Spor Derneği ile ortaklaşa faaliyetlerde bulunarak öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlamak, arkadaşlık ve kardeşlik duygusunu yaşatıyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.