Dolar 34,1503
%0.04
Euro 38,2344
%-0.03
Altın 2.930,130
%-0.11
Bist-100 9.736,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarısülük'ün ailesi polis memurunun serbest bırakılmasına itiraz etti

Sarısülük'ün ailesi polis memurunun serbest bırakılmasına itiraz etti

İstanbul Gezi Parkı olayları sebebiyle Ankara'da yapılan eylemler sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ün ailesi, Sarısülük'ün ölümüne sebep olmakla suçlanan polis memurunun serbest bırakılmasına itiraz etti.Ankara Adliyesi...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 15:45
İstanbul Gezi Parkı olayları sebebiyle Ankara'da yapılan eylemler sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ün ailesi, Sarısülük'ün ölümüne sebep olmakla suçlanan polis memurunun serbest bırakılmasına itiraz etti.

Ankara Adliyesi önünde bir açıklama yapan Ethem Sarısülük'ün abisi Mustafa Sarısülük, aramızda, yanı başımızda katillerin dolaştığını iddia etti. Çocuk ve gençleri yaralayan, işkence yapan katillerin korunup kollandığını, halkın çocuklarını öldürdüğünü ileri süren Sarısülük, "Biz çapulcular ve ayak takımı hesap soracağız. Katiller ve onu koruyanlardan soracağız." dedi.

"Gerici iktidar halkımıza savaş açtı." diyen Sarısülük, bütün halk gibi alanlarda demokratik hakları savunduklarını ve savunmaya devam edeceklerini vurguladı. Sarısülük'ün annesi Sayfı Sarısülük de herkesin kendi evladı olduğunu ifade etti. "Katilimizi almak için buradayız." diyen anne Sarısülük, "İçerdeki yavrularımız için buradayız. Yavrularımızı bıraksınlar. Ben bir evlat verdim, bin evlat kazandım." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.