Dolar 34,1770
%-0.06
Euro 37,7973
%-0.08
Altın 2.908,210
%-0.53
Bist-100 9.081,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarız'a sağlık meslek lisesi müjdesi

Sarız'a sağlık meslek lisesi müjdesi

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ve milletvekillerinin Sarız ilçesine sağlık meslek lisesi yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptıkları görüşmeler sonuç verdi. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Sarız İlçe Başkanı...

  • Ege Postası
  • 07.07.2013 - 18:26
AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ve milletvekillerinin Sarız ilçesine sağlık meslek lisesi yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptıkları görüşmeler sonuç verdi. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Sarız İlçe Başkanı Cesur Abdullah Kınık, Sarız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin 2013-2014 eğitim yılında eğitime başlayacağını açıkladı.

        Kınık, şöyle konuştu: “Toplam 3 şubede 72 öğrenci alacak şekilde (yatılı olarak) hizmet verecek lise, gelecek yıldan itibaren eğitim alanlarını artırarak hizmet verecek. Sağlık meslek lisesinin açılmasında emeği geçen İl Başkanı Ömer Dengiz başta olmak üzere, tüm AK Parti Kayseri milletvekillerine, AK Parti teşkilatına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

        1946 yılında ilçe olan Sarız'ın makus talihinin AK Parti hükümeti ile değiştiğini belirten Kınık, "İlçe tarihi boyunca hiç almadığı hizmetleri AK Parti iktidarı döneminde aldı. Diğer partilerin hayal bile edemediği hizmetleri Sarız'a getirerek, AK Parti Sarız da tarih yazıyor." dedi.

        Başkan kınık, Sarız'da yapılan diğer hizmetler hakkında şunları söyledi: "Çörekdere ve Fettahdere köylerine yapılacak gölet için girişimlerimiz sürüyor. Sarız'ın hemen hemen tüm köylerinin kilitli parkesi yapıldı. Eksik kalan yerleri de bu yıl tamamlanacak. Sulama amaçlı Sarız sulama kanalları, ayrıca köylerde kapalı devre sulama kanalları tamamlandı. Bütün köy yolları asfaltlandı. Sarız-Afşin arasında bulunan yolun Sarız sınırları içerisinde bulunan bölümde asfalt çalışmaları tamamlandı. Ayrıca Sarız İlkokulu içerisine anaokulu yapılması konusunda da tüm altyapı işleri tamamlanarak ihale aşamasına geldi."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.