Dolar 34,1775
%-0.06
Euro 37,8555
%0.07
Altın 2.909,380
%-0.49
Bist-100 9.063,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili Demir: Ramazan yardımlaşma ayıdır

Milletvekili Demir: Ramazan yardımlaşma ayıdır

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ramazan’ın yardımlaşma ayı olduğunu söyledi. Ramazan’ın toplumsal birlikteliğin sağlandığı, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı kutsal bir...

  • Ege Postası
  • 07.07.2013 - 16:58
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ramazan’ın yardımlaşma ayı olduğunu söyledi. Ramazan’ın toplumsal birlikteliğin sağlandığı, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı kutsal bir ay olduğunun altını çizen Demir, “Kardeşlik ve muhabbet bağlarının kuvvetlendiği, yardımseverliğin kalplerde yeşerdiği, maneviyatın, birlik ve beraberliğin asıl manasını bulduğu Ramazan ayına girmenin huzur ve memnuniyetini yaşamaktayız.” dedi.

Ramazan ayının, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği manevi bir atmosfer olduğunu hatırlatan Milletvekili Demir, “Bu ayda iç dünyamızı ferahlatıcı fırsatlarını kaçırmadan onu büyükler, yakınlar, eş ve dostlarla birlikte bir sevgi halesine dönüştürmeliyiz. Özellikle dinimizde, kültürümüzde, medeniyetimizde var olan birçok güzelliğin yozlaştığı, güzelliklerin yerini nahoş şeylere bıraktığı, sabrın ve erdemin yerini acelecilik, açgözlülük, bencilliğin aldığı bir zamanda Ramazan, bizlere asli değerlerimize dönmek için adeta bir fırsat olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

“Gerek yakın çevremizde gerekse yurt dışındaki Müslüman kardeşlerimizin yaşadıkları mağduriyeti hatırlayarak elimizden geldiğince onlara yardım etmeliyiz.” diyen Demir, “Ramazan ayının, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği bir ay olarak geçirmenizi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış, huzur ve manevi kazançlara vesile olmasını temenni eder, tüm İslam aleminin ve Samsunlu hemşehrilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ederim.“ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.