Dolar 34,1527
%-0.13
Euro 37,8164
%-0.03
Altın 2.905,100
%-0.63
Bist-100 9.019,00
%0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatil beldesinde acile gelen hastalar doktor yetersizliğinden şikayetçi

Tatil beldesinde acile gelen hastalar doktor yetersizliğinden şikayetçi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde nüfus oranlarının arttığı yaz sezonunda hastanelerde doktor yetersizliğinden dolayı hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor. Özellikle acil olarak gelen hastalar acil servis önünde saatlerce tedavi olabilmek...

  • Ege Postası
  • 07.07.2013 - 15:22
Balıkesir’in Edremit ilçesinde nüfus oranlarının arttığı yaz sezonunda hastanelerde doktor yetersizliğinden dolayı hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor. Özellikle acil olarak gelen hastalar acil servis önünde saatlerce tedavi olabilmek için sıralarının gelmesini bekliyor.

    Acil serviste sadece tek doktorun müdahale ettiği zaman zamanda 112 acil serviste ambulanstaki görevli doktorların da yardımcı olduğu hastanede hastalar çileden çıkıyor. Hasta yakınları “Hasta zaten ağrısından evinde oturamamış belki bir çare bulurlar diye acile geliyor ama yine sıra bekliyor.” dedi.

    Hastane yetkilileri ise “Yaz sezonunda özellikle tatilciler en küçük bir rahatsızlıkta bile hastaneye gelerek acil servisleri dolduruyorlar. Hal böyle olunca da gerçekten acil bakılması gereken hastalara bakmada zorlanıyoruz.“ diyerek kendilerini savundu.

    Öte yandan acildeki yoğunluktan dolayı doktorların hastalara yazdıkları reçetelerin üzerinde kaşe ve imzaları dahi atmadan yolladıkları görüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.