Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şarkı ve türküye ‘engel’ yok

Şarkı ve türküye ‘engel’ yok

Güzelbahçe Belediyesi, Engelsizİzmir projesine destek vermek amacıyla konser düzenledi. Grup Hudut’un verdiği muhteşem konseri, engelliler, yaşlılar ve çok sayıda vatandaş izledi, müziğe doydu.

  • Ege Postası
  • 22.09.2013 - 10:29
İZMİR- Güzelbahçe Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen Engelsiz İzmir’e şarkılarla türkülerle destek vermek amacıyla Grup Hudut’un verdiği konsere, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, Belediye Meclis üyeleri, yaşlı bakımevinden gelen yaşlılar, bir gurup engelli ve çok sayıda Güzelbahçe vatandaş katıldı.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ Engelsiz İzmir projesi, İzmir’de engellilerin rahatlıkla yaşayabileceği bir kent projesidir. Biz burada bu konserle projeye destek veriyoruz. Bir taraftan ne kadar engelsiz bir kent yaratmaya çalışıyorsanız, bunun sosyal ve kültürel yönünü de yapmanız gerekmektedir. Engelleri aşmak için şehrimizi engellilerin rahat hareket edebilecekleri bir duruma getiriyoruz. Büyükşehir belediyemizle birlikte bu tür projelere önem veriyoruz. Bize bu güzel keyifli geceyi yaşatan grup Hudut’a teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan İnce, Yaşlı Bakım evinden gelen yaşlılarla birlikte şarkılara eşlik etti, oynadı, Grup Hudut üyelerine çiçek verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.