Dolar 34,2349
%-0.01
Euro 37,6350
%0.01
Altın 2.918,100
%-0.12
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saruhanlı'da Gaziler Günü kutlandı

Saruhanlı'da Gaziler Günü kutlandı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydan'ında Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin Atatürk anıtına koyulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 11:25
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydan'ında Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin Atatürk anıtına koyulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Jandarma Kıdemli Başçavuş Ekrem Koçer, "Milli bağımsızlığımızı, vatanın milletle bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek maksadıyla vatanın her karış toprağında kanlarını akıtan, Türk tarihine altın sayfalar yazdıran gazilerimizin, şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, onlara olan minnet ve şükranlarımızı ifade etmek milli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimize rahmet ve hayatta olan gazilerimize Allah'tan uzun ömürler diliyorum." dedi. Ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Törenden sonra gaziler ve protokol üyeleri, kaymakamlık bahçesinde birlikte çay içti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.