Dolar 34,2753
%0.1
Euro 37,6484
%0.05
Altın 2.919,010
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Savaşan: 'Esnaf mutlu değil'

Savaşan: 'Esnaf mutlu değil'

MHP İzmir Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Aslan SAVAŞAN Seçime 1 gün kala esnaf ziyaretlerini artırdı. Esnaf ziyaretleri hakkında açıklama yapan MHP’li SAVAŞAN “Üzülerek söylüyorum ki İzmir Esnafı mutlu değil” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.10.2015 - 10:05
Savaşan açıklamasının devamında “Seçim çalışmaları kapsamında esnafımızı yoğun bir şekilde ziyaret ediyoruz. Esnafımız çok misafirperver ve güler yüzlü ama hepsi dertli, ticari olarak geleceklerinden, dükkanlarının açık tutup tutamayacaklarından emin değiller. Sadece siftahla esnaflık yapmak zor. İzmir Esnafının Bankalarda yasal takibe düşmüş kredi miktarı 240 Milyon TL. Esnafımızın geleceği için acil önlem almalıyız. Esnaflarımızın anlattığı bütün sorunları birebir not ettim, esnaf ve sanatkarlar birliğini de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundum.” diyen Savaşan Esnafın KDV sorununu ve Prim borcu konusuna da dikkat çekti.
“Son yıllardaki AKP’nin büyük sermayeden, AVM’lerden yana tavır alması nedeniyle esnafımız zor durumda. Esnafımızın can suyuna ihtiyacı var, Yeni işyeri açan esnafa beş yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlamalıyız, AVM ve Büyük perakende zincirleri ile ilgili yasal düzenleme yaparak küçük sermayeli esnafımızı rekabet edebilir hale getirmeliyiz. MHP Ahilik kültürünü benimsemiş bir partidir, MHP İktidarında esnafımızın yüzü gülecek, Ankara’da esnaf kardeşlerimizin sesi olacağım.” diyerek açıklamasını tamamladı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.