Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seçimi kaybedince Göztepe’den Karşıyaka’yı izlersin!

Seçimi kaybedince Göztepe’den Karşıyaka’yı izlersin!

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, CHP’nin Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın kendisi hakkındaki eleştirilerine cevap verdi. Akpınar’ın, “Gemiyi seçim merkezi yapmışlar. Seçimlerde alacakları oy oranından sonra, herhalde o gemiyle Karşıyaka’dan kaçma hazırlığı yapıyorlar” şeklindeki açıklamasını değerlendiren Tanfer Kemerli, CHP adayının hezeyan içerisinde olduğunu belirtti.

  • Ege Postası
  • 06.03.2014 - 13:30
İZMİR - Karşıyaka’nın sokaklarında büyüdüğünü, Karşıyaka’yı her şeyden önce bir sevda, bir tutku olarak gördüğünü hatırlatan Tanfer Kemerli, “Karşıyaka benim memleketim. Karşıyaka benim aşkım. Karşıyaka benim sevdam, tutkum. Ben dün olduğu gibi bugün de, yarın da, seçimin sonucu her ne olursa olsun Karşıyaka’da olacağım. Benim evim de, işyerim de Karşıyaka’da. Ben Sayın Akpınar gibi Konak’tan misafir olarak Karşıyaka’ya gelmedim. Tanfer Kemerli’yi Karşıyaka’daki okul arkadaşlarına, komşularına, dostlarına sorsunlar, Karşıyaka sevdamı onlar anlatacaktır” dedi.
 
Akpınar’ın 30 Mart sonrası Karşıyaka’dan arkasına bakmadan kaçacağını söyleyen Kemerli, “Ben Sayın Akpınar’ın Karşıyaka’da bir dostu, okul arkadaşı, komşusu varsa onlara da bazı sorular sormak isterim, ancak biliyorum ki Sayın Akpınar’ın Karşıyaka ile tek bağlantısı şu an içerisinde bulunduğu ‘ithal aday’ olma durumudur. Kendisinin Karşıyaka’da ne ikamet ettiği bir evi, ne bir okul arkadaşı, ne bir dostu yoktur. Göztepe taraflarındaki ikametgahından hüzünlü bir şekilde Karşıyaka’ya bakacak olan kendisidir. Bunu herkes çok net bilmektedir” şeklinde konuştu. 
 
KENDİSİNE BİLE OY VEREMEYECEK ADAY!
 
CHP adayı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın Konak’tan adaylık başvurusunda bulunduğunu, ikametgahının da halen orada olduğunu, dolayısıyla oyunu da Konak’ta kullanacağını hatırlatan Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, “Ne hazindir ki, Sayın Akpınar kendisine oy bile veremeyecek. İkametgahı Konak’ta olduğu için oyunu Karşıyaka’da değil, Konak’ta kullanacak. Karşıyaka’da oturmayan, ilçemizin seçmeni olmayan birisini getirip CHP’den aday yaptılar. Bu CHP’nin Karşıyaka İlçe Örgütü’ne, tabanına, Karşıyakalılara saygısızlıktır. CHP, ‘odunu koysam seçilir anlayışı’ ile hareket ediyor. Karşıyakalılar buna geçit vermez. Kimse kendisini Karşıyakalıların iradesinin üzerinde görmesin” şeklinde konuştu.
 
HEM İTHAL ADAY, HEM BİR PROJENİN ÜRÜNÜ!
 
Akpınar’ın kendisi hakkında, “Milletvekili ortağı ile birlikte helikoptere binip de Karşıyaka semalarından ranta açılacak yeşil alan arayan AK Parti adayına, bu Karşıyaka halkı geçit vermez” şeklindeki söylemine de cevap veren Tanfer Kemerli, “Benim Milletvekili ortağım falan yok. Sayın Akpınar’ın paranoyasını anlamış değilim. Benim hayatım boyunca rantla, haksız kazançla işim olmadı. Ben gencecik, kendi halinde bir mühendisim, alnımın akıyla çalışarak helalinden evime ekmek götürmeye çalışıyorum. Sayın Akpınar ne iş yapıyor, mesleği nedir bilmiyorum ama sanırım beni başkalarıyla karıştırıyor. Benim kendisine sorum şudur, Konak’a aday olmak istediği halde kendisini Karşıyaka’ya aday yapan iradenin bu güzelim ilçe üzerinde ne tür bir hesabı vardır, onun cevabını versin. Karşıyaka’da adam mı kalmamış da kendisini Konak’tan getirip Karşıyaka’ya aday yapmışlar, bunu merak ediyorum. Kendisi ithal aday olduğu kadar bir projenin ürünü, bir hesabın da aktörüdür. Kendisini bu filmde oynatan yönetmen kimdir, bunu açıklasın” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.