Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seferihisar’da okul seferberliği

Seferihisar’da okul seferberliği

Yeni hedefini Geleceğin Türkiye’si olarak belirleyen Seferihisar Belediyesi, yeni öğretim yılı öncesi tüm okulların bakım ve yenileme işlerini gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 18.09.2012 - 15:24
 İZMİR -Ramazan ayında camilere yapılan tente, klima takılması ve bakım çalışmalarının ardından, bu kez “Okul Seferberliği” ilan eden Seferihisar Belediyesi tüm okullarda boya, badana, bahçe düzenlemesi ve tuvaletlerin bakımını gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye ekipleri ve okul müdürlerinin bir araya geldiği toplantıda belirlendi.

Okul seferberliğiyle ilgili açıklamalar yapan Belediye Başkanı Tunç Soyer;  “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yerel yönetim hakkında bilgilendirmek, yerel yönetime katılımlarını sağlamak için birçok faaliyet düzenledik. Yeni hedefimiz olan Geleceğin Türkiye’si Seferihisar’ın “Aktif hemşehrilik her gün demokrasi” ilkesi doğrultusunda başlatılan Çocuk Dostu Kent projesi ve Çocuk Belediyesi gibi çocuklarımızın yerel yönetim kararlarında söz sahibi olabilmesi çağdaş, kendine güveni olan bireyler olarak yetişebilmesi hedefledik. Şimdi bu çalışmalara Okul Seferberliği ekledik. Seferihisar’ın geleceğini ellerinde tutan çocuklarımızın eğitim alanında kaliteyi yükseltebilmek, sağlıklı ve güvenli bir ortamda okumalarını sağlamak için başlattığımız “Okul Seferberliği” çerçevesinde, ilk aşamada 9 okulda boya ve badana işleri başlattık. 6 bin öğrencinin eğitim gördüğü ilçemizdeki bütün okullarımızda yapılan tadilat işleri çerçevesinde boya-badana, kapı ve pencerelerin bakımlarının yapılması, okul tuvaletlerinin yeniden yapımı veya bakımını tamamladık. Çocuklarımızın eğitim kalitesini yükseltmek ve eğitim ortamlarını iyileştirmek için gerçekleştirilen bu çalışmanın yıl boyunca devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

Seferihisar Belediyesi tarafından başlatılan Okul Seferberliği çalışması kapsamında ilçede Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu’nda  iç dış boya-badana, tuvaletlerin bakımı , okul bahçesi kapısı. Yapımı, Tepecik İlköğretim Okulu’nda  boya-badana, bahçe düzenleme ve çatı yapımı, Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu’nda iç-dış boya-badana, panoların yapımı, Asil Nadir Çok Programlı Lisesi’nde dış cephe okul boyama, kantin yapımı, Atatürk İlköğretim Okulu iç dış boya badana yapımı, Sığacık İlköğretim Okulu’nda iç dış boya badana, tadilat yapımı, Ürkmez Soner Değerli İlköğretim Okulu’nda kapı-pencere değişim, tamir, ilkokul ve ortaokul  ayrılma duvarı yapımı, Ürkmez Salih Değerli Lisesi’nde iç dış boyama, tuvalet düzenlemesi, Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu’nda iç dış boyama, tuvalet tamiri, Necat Hepkon İlköğretim Okulu’nda  iç boya yapımı çalışmaları gerçekleştirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.