Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehitlerin anısını dükkanında yaşatıyor

Şehitlerin anısını dükkanında yaşatıyor

Elazığ’da erkek kuaförlüğü yapan Veysel Doğan, dükkanında 'Aziz Şehitler Köşesi' ve Türkiye şehitleri kataloğu oluşturdu. 'Aziz Şehitler Köşesi'nde Elazığlı şehitlerin, katalogda da tüm Türkiye genelinde asker ve polis şehitlerinin...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 14:22
Elazığ’da erkek kuaförlüğü yapan Veysel Doğan, dükkanında 'Aziz Şehitler Köşesi' ve Türkiye şehitleri kataloğu oluşturdu. 'Aziz Şehitler Köşesi'nde Elazığlı şehitlerin, katalogda da tüm Türkiye genelinde asker ve polis şehitlerinin öz geçmişi bulunuyor.

Elazığ İstasyon Caddesi'nde erkek kuaförlüğü yapan 37 yaşındaki Veysel Doğan, abisinin vefatı üzerinde dükkanında Elazığlı ve tüm Türkiye’deki şehitler anısına köşe ve katalog oluşturmaya karar verdi. 1993'ten beri erkek kuaförlüğü yaptığını belirten Veysel Doğan, abisi Astsubay Başçavuş Kıvanç Doğan’ın 1997 yılında Diyarbakır’da geçirmiş olduğu tatbikat esnasında kalp krizi geçirerek vefat ettiğini kaydetti. Doğan, “Ben bu süreçten sonra şehitlik köşesini oluşturmaya başladım. Şehitlerimizin sadece bir gün değil, her gün anılmasını istedim." dedi.

Kataloğu ve şehitlik köşesini müşterilerinin ve emniyet personelinin beğendiğini anlatan kuaför Doğan, "Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan Buran Bey bu girişimimizi güzel karşıladı. Kolordu Komutanı, Alay Komutanı ve Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da bizi ziyaret edip tebrik ettiler. Polis teşkilatından arkadaşlar da bize destek verdi. Bazı müşterilerim de burada akrabalarını gördüğünde duygu dolu anlar yaşadı." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.