Dolar 34,1247
%0.05
Euro 38,2422
%0.2
Altın 2.916,320
%0.06
Bist-100 10.033,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehzade Mehmet Ortaokulu öğrencileri SERİMYA'da beş madalya kazandı

Şehzade Mehmet Ortaokulu öğrencileri SERİMYA'da beş madalya kazandı

Manisa Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu, Türkiye genelinde düzenlenen Servergazi Okullar Arası Matematik Yarışması (SERİMYA)'nda iki altın, bir gümüş ve iki bronz madalya kazandı. Toplam 665 matematik dehasının katıldığı yarışmada, Şehzade...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 16:53
Manisa Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu, Türkiye genelinde düzenlenen Servergazi Okullar Arası Matematik Yarışması (SERİMYA)'nda iki altın, bir gümüş ve iki bronz madalya kazandı. Toplam 665 matematik dehasının katıldığı yarışmada, Şehzade Mehmet Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerinden Mehmet Bayık ve Kutay Arda Güler altın, Tunahan Abalı gümüş, Tuğberk Cidani ve Umut Can Çabak ise bronz madalya aldı.

Öğrenciler, bu başarılarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, matematik öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Bundan sonraki olimpiyat sınavlarında da okullarını ve Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmek, daha çok madalya kazanmak ve akademik bilgilerini artırmak için en iyi şekilde hazırlanmaya devam edeceklerini söylediler. Öğrencileri, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik eden Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu Müdürü Fatih Sadi de olimpiyat başarılarının bir gelenek olarak devam etmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti. Olimpiyat Koordinatörü Kadir İnan ise, "Olimpiyat çalışmaları bizler için çok önemli. Öğrencilerin, daha ilköğretim yıllarında geleceğin bilim insanı olma yolunda ilk adımı attıklarını düşünüyorum. Bu yüzden bu başarıları elde etmek hiç kolay değil.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.