Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk ve Burak'tan Terim'e veda mesajı

Selçuk ve Burak'tan Terim'e veda mesajı

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'la yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle görevinden uzaklaştırılan Fatih Terim'i futbolcuları sosyal medyadan teşekkür ederek destek veriyor.Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, takımdan...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 18:50
Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'la yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle görevinden uzaklaştırılan Fatih Terim'i futbolcuları sosyal medyadan teşekkür ederek destek veriyor.

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, takımdan gönderilen teknik direktör Fatih Terim için Twitter adresinden birer mesaj gönderdi.

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, takımdan gönderilen teknik direktör Fatih Terim için Twitter adresinden gönderdiği mesajda Fatih Terim ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Her zaman yanımızda olduğunuz, bize yaptıklarınız ve yaşattıklarınız için teşekkür ederiz hocam." dedi.

Selçuk İnan'ın dışında Galatasaray'ın golcü ismi Burak Yılmaz'da Twitter adresinden "Acısıyla, tatlısıyla geçen hergün için bize olan inancınız güveniniz için sonsuz teşekkürler, yolunuz açık olsun hocam." sözlerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.