Dolar 34,2714
%0.09
Euro 37,6573
%0.15
Altın 2.910,320
%0.02
Bist-100 9.121,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selendi'de hakimin otomobili otomatik tüfekle tarandı

Selendi'de hakimin otomobili otomatik tüfekle tarandı

Manisa'nın Selendi ilçesinde, Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'nun otomobili, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomatik tüfekle tarandı. Olay, dün saat 02.00 sularında meydana geldi. Hakim Lokmanoğlu'nun lojman önüne...

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 13:57
Manisa'nın Selendi ilçesinde, Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'nun otomobili, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomatik tüfekle tarandı.

Olay, dün saat 02.00 sularında meydana geldi. Hakim Lokmanoğlu'nun lojman önüne park ettiği otomobiline ateş açıldı. Saldırı sonucu herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmedi. Polis ekipleri, geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız ise saldırıyla ilgili bir kınama mesajı yayımladı. Balkız, mesajında şunları kaydetti: “Selendi Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'nun otomobili, 24 Nisan gecesi otomatik tüfekle taranmıştır. Ölüm ve yaralanma olmamasıyla teselli bulurken menfur saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyor, hukuk ve yargıya yapılan saldırılar nereden gelirse gelsin asla yılmayacağımızı, hukuk içinde mücadelemizi sürdüreceğimizi haykırıyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.