Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvi Kılıçdaroğlu Karabağlar’da kadınlarla buluştu

Selvi Kılıçdaroğlu Karabağlar’da kadınlarla buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Karabağlar’da annelerle buluştu. Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda öğrencisi tarafından okulda bıçaklanarak öldürülen Sevilay Durukan’ın annesi Pembe İlkgün ve engelli oğlunu her gün sırtında taşıyan Sevim Tığ Tepe’ye yılın annesi plaketini verdi.

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 13:30
İZMİR - CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün Uzundere Rekreasyon Alanı’ndaki düğün salonunda düzenlediği etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve eşi Fatma Kürüm, meclis üyeleriyle ilçe örgütü üyeleri katıldı. Etkinlikte Kılıçdaroğlu, Başkan Kürüm ve eşi annelere çiçekler ve kolye hediye ederek, günlerini kutladı.
Annelere sorumluluk bilinciyle çocuk yetiştirmelerini söyleyen Selvi Kılıçdaroğlu, “Anneler çocuklarını şüphesiz en iyi şekilde yetiştirmek istiyor. Annelere tavsiyem, çocuklarını sorumluluk duygusuyla, bilinçli, hayatı sorgulayan bireyler olarak yetiştirin. Hayatı sorgulayan çocuk başarılı ve özgüvenli olur” dedi.
Başkan Kürüm ise, annelerin sevgilerin en yücesine layık olduğunu belirterek, “Hayatımızın en değerli varlığı annelerimizin gülen yüzü, tebessümü bizler için en büyük hazinedir. Karşılıksız sevginin, şefkatin, özverinin ve fedakarlığın sembolü annelerimiz senenin bir günü değil her zaman baş tacımızdır. Varlıklarıyla hatamıza anlam katan değerli annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

SEVİLAY ÖĞRETMENİN ANNESİNE PLAKET
Kılıçdaroğlu ve Başkan Kürüm etkinlikte, Karabağlar’da yaşayan, geçtiğimiz aylarda öğrencisi tarafından okulda bıçaklanarak öldürülen öğretmen Sevilay Durukan’ın annesi Pembe İlkgün ve yine Karabağlar’da yaşayan engelli oğlunu her gün sırtında taşıyarak hayatını devam ettirmesini sağlayan Sevim Tığ Tepe’ye yılın annesi plaketini verdi. “Sizlerin acısı ve özverisi tüm annelere örnek olsun, hepimize örnek olsun” mesajı verdi.
Etkinliğin ardından Selvi Kılıçdaroğlu’na Uzundere Rekreasyon Alanı’nı gezdiren Başkan Kürüm, Kılıçdaroğlu’yla birlikte Uzundere’de fidan dikti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.