Dolar 34,1498
%0.04
Euro 37,9728
%0.15
Altın 2.887,650
%0.08
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvi Kılıçdaroğlu'ndan üç günlük İzmir programı

Selvi Kılıçdaroğlu'ndan üç günlük İzmir programı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu İzmir’e üç günlük program kapsamında geliyor. Türkiye’de ilk defa bir kente programlı ve geniş kapsamlı bir ziyaret yapacak olan Selvi Kılıçdaroğlu 10-11 ve 12 Mayıs’ta İzmir’de kadınlarla piknik yapacak, Kordon’da faytona Körfez’de vapura binecek.

  • Ege Postası
  • 07.05.2013 - 16:27
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Mayıs’taki İzmir ziyareti öncesi eş Selvi Kılıçdaroğlu üç günlük program kapsamında kente geliyor. Mart ayında İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku’yu arayarak İzmir’e gelmek istediğini ifade eden bayan Kılıçdaroğlu için İl Kadın Kolları oldukça yoğun bir program hazırladı. Türkiye’de ilk defa bir kente programlı bir ziyaret yapacak olan Selvi Kılıçdaroğlu 10-11 ve 12 Mayıs’ta İzmir’de olacak. Üç gün boyunca Selvi Kılıçdaroğlu kadınlarla kapalı mekanlar yerine alanlarda bir araya gelecek.

PROGRAM BUCA’DAN BAŞLIYOR
10 Mayıs Cuma günü Buca köylerinde yaşayan kadınlarla kahvaltıda buluşacak olan Selvi Kılıçdaroğlu, daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘kadınlar denizle buluşuyor’ projesi kapsamında Kınık Beydağ, Kiraz ve Kemalpaşa’dan gelecek kadınlarla aynı vapurda Körfez Turu yapacak. CHP Kadın Kolları’nın ‘mavi Kapak’ projesinin ödül törenine katılacak olan Kılıçdaroğlu, daha sonra Bayraklı Değirmen Cafe de ilçenin her mahallesinde gelecek kadınlarla bir araya gelecek. Günün sonunda ise, İzmir Milletvekilleri, İl Başkanlığı, ilçe başkanları, belediye başkanları ve ilçe örgütleriyle Tarihi Havagazı Fabrikası’nda akşam yemeğinde bir araya gelecek.

KORDON’DA FAYTON TURU
Selvi Kılıçdaroğlu kentteki ikinci gününe Bornova’da başlayacak. İlçedeki köylerden gelecek kadınlarla kahvaltı yapacak olan Kılıçdaroğlu daha sonra kentteki Huzurevlerini ziyaret edecek. Bodrum’dan gelecek engelli vatandaşlarla birlikte Kordon’da faytona binecek. Kılıçdaroğlu daha sonra Celal Atik Spor Salonu’nda eski profesyonel kadın basketbolcuların kurduğu SMYRNA takımı oyuncularının kızlarıyla yapacağı basket maçını izleyecek, günü Karabağlar’da yaklaşık 3 bin kişinin katılacağı yemekle noktalayacak.

ANNELER GÜNÜ’NDE KARŞIYAKA’DA
12 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde ise Çiğli’de çalışan kadınlarla kahvaltıda bir araya gelecek olan Selvi Kılıçdaroğlu, daha sonra Karşıyaka’da bulunan Zübeyde Hanım Anıtına çelenk koyacak, Latife Hanım Köşkü’nü ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki üç günlük programının son durağı ise Gaziemir olacak.Selvi Kılıçdaroğlu Sarnıç’ta kadınlarla piknik yaptıktan sonra kentten ayrılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.