Dolar 34,1097
%0.28
Euro 38,0997
%0.11
Altın 2.864,820
%1.26
Bist-100 9.928,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu,  “İşçilerimizle el ele vererek güçleneceğiz”

Selvitopu, “İşçilerimizle el ele vererek güçleneceğiz”

Türk-İş’e bağlı Belediye- İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Selvitopu ziyaretçilerine, işçilerle el ele vererek güçlenecekleri mesajını verdi.

  • Ege Postası
  • 02.05.2014 - 11:59
İZMİR-Önümüzdeki 5 yıllık süreçte sendika yönetimi ve işçilerle birlikte belediye yönetiminin yanında olduklarını belirten Belediye-İş 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya, “Önümüzdeki günlerde çalışanlarımızın sosyal haklarını belirleyecek yeni bir toplu sözleşme yapılacak. Belediyecilikte deneyimli olduğunuzu, emekten yana bir duruş sergilediğinizi biliyoruz. Bundan sonra da işçinin, emekçinin yanında olacağınızdan kuşkumuz yok.” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise her zaman emekçinin yanında olduklarını, işçilerle el ele vererek güçleneceklerini belirterek, “Karabağlar Belediyesi İzmir’in en büyük ilçesi. Buna karşın bütçemiz küçük. Biz kimseyi kırmadan, işçilerimizi mağdur etmeden ilçemizi kalkındırmaya, Karabağlar için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerle el ele vererek güçleneceğiz” dedi.
Ayrıca, Belediye-İş Yönetimi Başkan Selvitopu’na çiçek armağan etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.