Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sendikalar Özgüven için Dikili'de

Sendikalar Özgüven için Dikili'de

Türkiye DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Genel İş 5'nolu Şube Başkanı Naci Çetin, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Genel İş 3'nolu Şube Başkanı Memiş Sarı ve Genel İş 5'nolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Özgüven'i ziyaret ettiler.

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 18:11
İZMİR - Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven'e ziyaretçi trafiği devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Yüksel Çakmur ve 18.19 dönem Milletvekili Fehmi Işıklar gibi birçok eski ve yeni politikacı, sanatçı ve vatandaşların ziyaretlerinin ardından, Sendika Başkan ve temsilcileri de Özgüven'e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Özgüven, Sendika Başkan ve temsilcilerini Dikili Atatürk Meydanı'nda, Dikili Belediyesi Sendika Temsilcisi Cemal Eryılmaz ile beraber karşıladı. Daha sonra ziyaret için gelen Türkiye DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Genel İş 5'nolu Şube Başkanı Naci Çetin, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Genel İş 3'nolu Şube Başkanı Memiş Sarı ve Genel İş 5'nolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Özgüven ile birlikte Belediye Başkanlığına çıkarak, Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak'ı da ziyaret ettiler.

Geliş ziyareti ile ilgili bilgi veren Genel İş 5'nolu Şube Başkanı Naci Çetin; "Burada yapılan bir etkinlikte de ifade etmiştim. Osman Özgüven adliye'de ki dosyalardan mahkum olmuş değildir. Onun mahkum edilişinin gerçek nedenini Dikili'nin tarihine baktığınız zaman görürsünüz. Eşitlik, İnsan Hakları, Demokrasi, Çevre Mücadelesi vardır. Bütün bu mücadelelerin arkasında Osman Özgüven ismini görürsünüz. İşte başına gelenlerin gerçek nedeninde verdiği bu mücadeleyi görürsünüz. Bugün yine aramızda, biz DİSK ve Disk'e bağlı sendika başkanları olarak onu aramızda görmekten dolayı mutluyuz. O'nu yalnız bırakmayacağız" dedi.

Türkiye DİSK Genel Başkanı Kani Beko; "DİSK Genel Başkanı olarak, Özgüven'in evine, aramıza dönmesinden dolayı çok mutlu oldum. Gidişi hepimizi üzdü ama dönüşü muhteşem oldu. Kendisi, direnişlerimizde, yürüyüşlerimizde, mitinglerimizde bizi hiç bir zaman yalnız bırakmamışlardır. Siyasi hayatında da Özgürlük, Demokrasi, Barış, Kardeşlik adına mücadele etmiştir. Demokrasi mücadelesinde geçmişte verdiği mücadele herkes tarafından bilinmektedir. Demokratik kitle Örgütleri, Sendikalar neleri yaptığını çok iyi biliyor. Bizim aklımızda kum tanesi kadar bile başkan Özgüven ile ilgili olumsuz bir tek soru işareti yok. Sonuç itibarıyla bugün burada kendisiyle birlikte olmaktan çok mutluyuz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.