Dolar 32,5467
%0.1
Euro 35,2186
%0.33
Altın 2.465,590
%0.09
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül: Kocaoğlu emekliliğe ayrılsın

Şengül: Kocaoğlu emekliliğe ayrılsın

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ün hedefinde yine Büyükşehir Beleidye Başkanı Aziz Kocaoğlu vardı. Şengül, " sadece kendi partililerinin, ideolojisinin değil, herkesin başkanı olmalı. Herkesin başkanı olamayan Aziz Kocaoğlu’nun artık emeklilik vakti gelmiştir. Kocaoğlu emekliye ayrılsın. Çünkü artık İzmir’ İ yönetemiyor.” şeklinde konuştu.

  • Ege Postası
  • 13.12.2012 - 13:39
İZMİR -AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente yaptığı yatırımların ‘boşa yatırım’ olduğunu söyledi. Aziz Kocaoğlu’nun, aşırı yağışların olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla 2004- 2012 yılları arasında 251 milyon 200 bin liralık alt yapı yatırımı gerçekleştirdiklerini öne süren açıklamasını değerlendiren Şengül, “İzmir’in sokaklarını sel aldı, altyapı eksikliğinden dolayı, İzmirliler perişan oldu. Buna rağmen Sayın Kocaoğlu İzmirliler ile alay eder gibi altyapıya ne kadar para harcadığından bahsediyor. Anlaşılan Kocaoğlu, İzmir’e bir miktar yatırım yapmış ama boşa yatırım yapmış. Görülen o ki, sorunlar çözülememiş. Sürekli yaptıklarıyla övünen, açılıştan açılışa koşturan Sayın Kocaoğlu, meğer İzmirlilerin gözünü boyuyormuş. Ancak insanlar artık neyin ak neyin kara olduğunu biliyorlar. Kentin kaynaklarını verimli kullanamayan beceriksiz siyasetçilere İzmirliler en iyi cevabı vermeye hazırdır” dedi.

İZMİR'İ YÖNETEMİYOR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kenti yönetemediğini, İzmir’in vizyonuna uygun, basiretli ve etkin bir çalışma sergileyemediğini belirten İzmir Milletvekili Şehir Plancısı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının artık emekliye ayrılması gerektiğini ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentte barışı sağlayan, çağın değerlerini özümsemiş bir yönetim vizyonuyla ‘herkesin başkanı’ olan bir yapıda olmadığının altını çizen Aydın Şengül, “Bir kentte Büyükşehir Belediye Başkanı, tıpkı bir orkestra şefi gibi olmalı. Kentteki barışı sağlamalı. Sadece kendi partililerinin, ideolojisinin değil, herkesin başkanı olmalı. Herkesin başkanı olamayan Aziz Kocaoğlu’nun artık emeklilik vakti gelmiştir. Kocaoğlu emekliye ayrılsın. Çünkü artık İzmir’ İ yönetemiyor.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.