Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül’den teşkilata disiplin, başkanlara performans uyarısı

Şengül’den teşkilata disiplin, başkanlara performans uyarısı

AK Parti İzmir’de genel merkezin gösterdiği adaylara rağmen adaylıklarını açıklayan ilçelerle ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, parti kararlarına uymayan ve/veya uymayacak isimlerle ilgili disiplin süreci başlatabileceklerini söyledi. Şengül’den teşkilata disiplin, başkanlara performans uyarısı

  • Ege Postası
  • 30.03.2018 - 12:13

EGEPOSTASI-Selçuk, Buca, Bayraklı, Aliağa ve Çeşme’de genel merkezin gösterdiği adaylara karşın adaylıklarını açıklayan isimlerin yarattığı durumun rahatsızlık yarattığını vurgulayarak, partinin aldığı kararlara karşı çıkıp bildiğini okuyanlara karşı disiplin mekanizmasının işletilebileceği uyarısında bulundu.

BİLDİĞİNİ OKUYANLARLA İLGİLİ İLERİDE DİSİPLİN SÜRECİ OLABİLİR

İl Başkanı Şengül, “Partinin ilkelerine, aldığı kararlara karşı çıkanlar, bildiğini okuyanlarla ilgili ileride disiplin süreci olabilir" dedi.

SIKINTI OLAN TEŞKİLATLARA MÜDAHALE OLABİLİR

Göreve gelir gelmez yaptığı açıklamayı da yineleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe başkanı olarak atanan ve seçilen isimlerin performanslarını da yakından izleyeceklerini, performansını düşük buldukları isimleri görevden alabilecekleri yönündeki söylemini yineledi:

“Görev süresinin sonuna kadar seçilen arkadaşlarla devam edilecek diye birşey yok. Sıkıntı olursa teşkilatlara müdahale edilebilir. Yeniden değişim olabilir. Bu dinamik bir süreç. Çalışmayanlarla yolumuzu ayırırız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.