Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şenol: Kente kimlik kazandırıyoruz

Şenol: Kente kimlik kazandırıyoruz

Menşure Gökçe İnsanlığa Hizmet Platformu yönetimini makamında kabul eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, hizmet ve projelerini anlattı, görüş ve önerileri aldı

  • Ege Postası
  • 14.03.2013 - 11:48
İZMİR - Menşüre Gökçe İnsanlığa Hizmet Platformu Başkanı Burhan Türkoğlu ve üyelerini makamında ağırlayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Hayata geçirdiğimiz projelerle insanların hayatlarına dokunuyoruz” diye konuştu. Şenol, 53 derneğin bir araya gelmesiyle kurulan platformun Başkanı Türkoğlu ve üyelere, hizmet ve projelerini anlattı, görüş ve önerileri aldı.
Yerel yönetimde sosyal belediyecilik ve ortak akıl felsefesiyle hareket ettiklerini dile getiren Şenol, “Bir kentin yönetimi sadece belediye başkanına bırakılacak kadar basit bir iş değildir. Bu anlayışla her fırsatta sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamları, meslek grupları, vatandaşlarla bir araya gelerek onların görüş, öneri, istek ve şikayetlerini dinleyerek, onları kentin yönetimine ortak ettik. Her mahalleye bir belediye sloganıyla semt evleri açıyoruz " diye konuştu.

‘Sosyal belediyecilikte markayız’
Hayata geçirdiği hoşgeldin bebek, evde bakım, hasta nakil ambulansı, cenaze hizmetleri gibi projelerle doğum öncesinden ölüme kadar insanların hayatlarına dokunduklarını ifade eden Şenol, kentlerin kültürel kimliklerinin de olması gerektiğini söyledi. Belediyelerin sadece kentin fiziki koşullarıyla ilgilenen kurumlar olmaması gerektiğini söyleyen Şenol sözlerine şöyle devam etti: "Belediyeler kente kültürel kimlik kazandıracak çalışmaları da hayata geçirmelidirler. Biz kültür merkezimizle, sokaklara yerleştirdiğimiz heykellerle, kurduğumuz anı eviyle Gaziemir'e kültürel kimlik kazandırdık. Ayrıca söz uçar yazı kalır mantığıyla Gaziemir'in geçmişini anlatan 12 kitap yayınladık."
Şenol'un çalışmalarını hayranlıkla dinleyen ve beğenisini dile getiren Türkoğlu, platform olarak sosyal projeleri her zaman desteklediklerini söyleyerek, Gaziemir Belediyesi'nin hayata geçireceği projelere destek olmak istediklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.