Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şentop: AK Parti'yi destekleyenler arasında ihtilaf yok

Şentop: AK Parti'yi destekleyenler arasında ihtilaf yok

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, partilerini destekleyenler arasında ihtilaf bulunmadığını söyledi. Şentop, “Kısa vadede AK Parti dışında iktidarın olmadığını görenler, bir ihtilaf havası...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 14:56
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, partilerini destekleyenler arasında ihtilaf bulunmadığını söyledi. Şentop, “Kısa vadede AK Parti dışında iktidarın olmadığını görenler, bir ihtilaf havası varmış gibi göstermeye çalışıyorlar. AK Parti’yi destekleyenler arasında ihtilaf yoktur. Bu açıklamanın muhatabı fitnecilerdir.” dedi.

AK Parti’nin 12. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Sütlüce'deki İstanbul İl Başkanlığı binasında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Şentop'un yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve bazı partililer katıldı.

Toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın açıklamalarını değerlendiren Şentop şöyle devam etti: “Ben Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın açıklamasını okudum. Abant Platformu’nda yer alıyordum. AK Parti’nin iktidarda olmasını hazmedemeyenler, kısa vadede AK Parti dışında iktidar olmadığını görenler, AK Parti içinde ve tabanında bir ihtilaf havası varmış gibi göstermeye çalışıyor. Siyasi partilerde ve cemiyetlerde olduğu gibi cemaatlerde de tek tip yapı yoktur. Farklı düşünen kişiler vardır. Konunun açıklamaları bağlayıcı nitelikte değildir. Türkiye'de AK Parti’yi destekleyen kesimler arasında, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı da dahil olmak üzere ihtilaf yoktur. Bu açıklamanın muhatabı fitnecilerdir. Onlar da bu açıklamayla birlikte cevabını almışlardır.”

CHP’lilerin fişlenmesi ile ilgili iddiaları da değerlendiren Şentop, “CHP yetkilileri bazı belgeler açıklamıştır. Hepsi fos çıkmıştır. Fişleme ile ilgili yazıların içerikleri açıklandı. Yayınlanan bilgiler, milletvekillerinin herhangi bir toplantısında elde edilebilecek bilgiler. İstihbarat teşkilatı da açıklama yaptı. CHP spekülatif haberlerle Türkiye gündemini işgal etmeye çalışıyor.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.