Dolar 32,7065
%-0.14
Euro 35,2314
%0.42
Altın 2.447,510
%-0.12
Bist-100 10.648,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sepil: Geçen sezondaki başarısızlıktan ders aldık

Sepil: Geçen sezondaki başarısızlıktan ders aldık

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, geçen sezondaki başarısızlıktan gerekli dersi aldıklarını belirterek, "Elbette beklentimiz şampiyonluk ama yeni sezonda da Süper Lig'e çıkamayabiliriz. İskelet kadroyu kurduk. Hedefe ulaşamasak bile büyük kayıp yaşamayız" dedi. Sepil: Geçen sezondaki başarısızlıktan ders aldık

  • Ege Postası
  • 18.08.2016 - 13:14

TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak sezonun ilk maçı öncesi Teknik Direktör Okan Buruk'la birlikte Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Sepil, "İsabetli transferlerle geleceğin temellerini attık. Futbolcularla makul koşullarda sözleşme imzaladık. Başarıya endeksli bir sistem belirledik. Kim ilk 11'de daha çok oynarsa, daha fazla kazanacak. Şampiyonluk için tüm ekip canla başla çalışacak" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Mehmet Sepil, "Takıma direkt fayda sağlayacak ve maddi koşullarımıza uyacak futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz. 

Ancak yeni transferler ligin ilk haftasına yetişmeyebilir" ifadesini kullandı. 

Yeni sezonda Yeni Bornova Stadı'nı kullanacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Sepil, "Statta trafo sorunu vardı. O problem çözüldü. İkinci haftada Altınordu karşılaşması Yeni Bornova Stadı'nda oynanacak. İki sene sonra kesinlikle Gürsel Aksel Tesisleri'ne inşa edilecek yeni stadımıza geçeceğiz. Bunun ertelemesi olmayacak. Göztepe olarak 2018-2019 sezonunda kendi stadımızda sahaya çıkacağız ve bu tesis 24 saat yaşayacak. Kulübe de ciddi gelir getirecek" dedi. 

Toplantıya katılan Teknik Direktör Okan Buruk ise yeni bir takım kurduklarını belirterek, "Acemiliğimizi atlattık. Lige hazırız" mesajını verdi. Transfer döneminde yetenekli ve kaliteli futbolcuları renklerine bağladıklarını belirten genç teknik adam, "Mevcut kadromuzdan da çok değerli futbolcularla yola devam ettik. İyi bir ekip kurduk. Zorlu bir kamp sürecini geride bıraktık. Hazırlık maçlarında istediğimiz skorları alamasak da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında herkes gücümüzü görecek" diye konuştu. Transfer istediğini de açıklayan Okan Buruk, “Şu anda 3 takviye yapmayı planlıyoruz. Yeni isimler geldiği zaman bazı genç futbolcular aramızdan ayrılacak, büyük ihtimalle de kiraya verilecek" diye konuştu.

BURUK'TAN FETÖ AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görüntülerde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen’in bir sohbetine katılığı görülen Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, görüntülerin 22 yıl öncesine ait olduğunu ifade ederek, “Bu kadar geriye gittiğimizde ülkenin dörtte birini bu şeyin içine koyabilirsiniz. Çok uzun süre önce böyle bir ortamda bulundum. Biz iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştık ama bize bu anlamda mağdur diyebilirsiniz” dedi.

Söz konusu görüntülerin 22 yıl önceye ait olduğunu hatırlatan Okan Buruk, “O yıllarda 20’li yaşlardaydım. Benim hayatta değer verdiğim en büyük iki şey Türklük ve müslümanlık duygularıdır. Benim devletime ve milletime veremeyeceğim hesabım yok. Her zaman ülkeme bağlı kaldım, alnım ak” dedi.

“Bize mağdur diyebilirsiniz”
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görüntülerde Galatasaraylı eski futbolcularla birlikte FETÖ lideri Fethullah Gülen’in bir sohbetine katıldığı görülen Okan Buruk, konuyla ilgili soruları da yanıtladı. Görüntülerin 22 yıl öncesine ait olduğunu savunan Buruk, “Bu kadar geriye gittiğimizde ülkenin dörtte birini bu şeyin içine koyabilirsiniz. Ülke olarak 15 Temmuz’da inanılmaz bir tehlike atlattık. Bu süreç, hepimizin korkuyla yaşadığı bir terör örgütünün yaptığı bir saldırıydı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde halkımız sokaklara dökülerek, bu saldırıyı destansı bir şekilde bertaraf etti. Bu olayı, özellikle verdiğimiz şehitlerle ülkenin kurtuluşu olarak gördük. Bu terör örgütü kınıyorum ve herkes gibi karşısındayım” ifadelerini kullandı.

"Benim kimseyle bağlantım yok"
Eski futbolcu arkadaşlarının televizyon programlarına çıkıp Fethullah Gülen’in sohbetlerine katıldığı günleri anlatmalarını doğru bulmadığını ifade eden Okan Buruk, “Kendi camiamızdan arkadaşlarımızın televizyonlara çıkıp bunu reyting malzemesi yapası doğru değil. Çok uzun süre önce böyle bir ortamda bulundum. Müslümanız, vecibelerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz ve her şeyden öte Türklük sevdamız var. Biz iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştık ama bize bu anlamda mağdur diyebilirsiniz. Bunların dışında benim kimseyle bir bağlantım yok, uzun yıllardır da yoktu zaten” şeklinde konuştu.

Sepil: "Okan’a güvenim tam”
Türkiye’nin önceli bir süreçten geçtiğini ifade eden Mehmet Sepil de “Dünya tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanımızın başlatmasıyla halk bir darbeyi engellemiştir. Bunu yapanların cezalandırılması hepimizin en büyük isteği. Okan’a bende sordum bu konuyu. Orada şampiyon bir takımın oyuncularının Fethullah Gülen’le sohbetlere katıldığı belli. Bir dönem herkes bunu yaptı. Benim Okan’a güvenim tamdır bu konuda” diye konuştu. (DHA/İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.