Dolar 34,2538
%0.04
Euro 37,6115
%-0.05
Altın 2.908,700
%-0.44
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serintepe Kanderespor’dan Başkan Atila’ya teşekkür ziyareti

Serintepe Kanderespor’dan Başkan Atila’ya teşekkür ziyareti

U15 Ege Bölge Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan İzmir şampiyonu Serintepe Kanderespor, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Kendilerine verilen maddi ve manevi destek için Bornova Belediyesi’ne teşekkür eden kulüp yöneticileri, Başkan Atila’ya şampiyonluk sözü verdi. Bornova’da faaliyet gösteren tüm amatör kulüplere destek olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Atila, Serintepe Kanderespor oyuncularına sinema bileti hediye ederek İzmir şampiyonluğu için teşekkür etti

  • Ege Postası
  • 27.12.2015 - 11:19
Geçen yıl U14 yaş grubunda İzmir birincisi olarak Türkiye finallerine giden ve 6 bin 312 takım arasında Türkiye 8’incisi olan Serintepe Kanderespor, bu yıl  U15 yaş grubunda da İzmir birincisi oldu. Serintepe Kanderespor yöneticileri oyuncularla birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti.  Kulüp yöneticileri verdiği destek nedeniyle Başkan Atila’ya teşekkür etti.
Hedef şampiyonluk
Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Efkan Muhtar’ın da katıldığı ziyarette Antrenör Yasin Karakaş, Kulüp yöneticisi  Zeki Bulut ve Kulüp Başkanı Orhan Karakaş yaptıkları faaliyetler hakkında Başkan Atila’ya bilgi verdi. Mart ayında yapılacak olan Ege Bölge Şampiyonası’na hazırlandıklarını belirten kulüp yöneticileri hedeflerinin U15’te Türkiye şampiyonu olmak olduğunu belirtti.
Bornova’nın Türkiye sınırları içerisinde en çok amatör kulüp bulunan ilçelerden biri olduğuna dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “İmkanlar ve yasalar çerçevesinde kulüpleri destek olmaya çalışıyoruz. Serintepe Kanderespor’u elde ettiği başarılardan dolayı kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.