Dolar 34,2465
%0.01
Euro 37,6064
%0.02
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saracoğlu Konutları’nda tapular verildi

Saracoğlu Konutları’nda tapular verildi

Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan Saracoğlu Konutlarının 1. etap, üçüncü kısmında yapımı tamamlanan B bloktaki dairelerin tapuları verildi.

  • Ege Postası
  • 26.12.2015 - 13:22
İZMİR- Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah-Düğün Salonunda yapılan törene Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, ilçe Tapu Müdürü Ethem Yalçın, belediye daire müdürleri ve konut sahipleri katıldı. 

Konut sahiplerine tapularını teslim eden Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Gecikmeli de olsa tapuları vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize hayırlı, uğurlu olsun. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.  Başkan Badem konuşmasında emeklilere TOKİ aracılığıyla konut edindirme konusu hakkında bilgi verdi. “Önümüzdeki günlerde TOKİ ile birlikte konut yapım işine başlayacağız. Hükümetimizin son seçimlerdeki vaatleri arasında bulunan bu projeyle Ödemiş’te hiç konutu olmayan emeklilerimizin yanında olmaya çalışacağız” dedi.
Törende, yapımı tamamlanan B Bloktaki 99 m² olan 15 dairenin tapuları katılımcılar tarafından konut sahiplerine verildi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.