Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertel BİK Sakarya Şube Müdürü'nü hastanede ziyaret etti

Sertel BİK Sakarya Şube Müdürü'nü hastanede ziyaret etti

Sakarya'da yerel gazete sahibinin Basın İlan Kurumu şube müdürü ve denetçilerine gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı haber alır almaz Sakarya'ya hareket eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Atilla Sertel, saldırıda yaralanan Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Başkanı Recep Bolat’ı hastanede ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 27.09.2012 - 10:53

İZMİR-Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’nde tedavi gören Bolat’ı ziyaret eden Sertel, hastane çıkışında AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırı nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi.

Saldıyı gerçekleştiren gazete sahibinin asla bir gazeteci veya gazete sahibi olarak anılmayacağını, eli kanlı bir katil olarak anılacağını belirten Sertel, ”Bundan sonra, bu konularda Basın İlan Kurumu’nun tedbir alarak bu tip problemli insanların yanına gitmesi lazım. Devrim kardeşime Allah’tan rahmet, Basın İlan Kurumu’na da başsağlığı diliyorum” dedi.

Sertel, saldırıya ilişkin şunları söyledi:

”Olayı bu raddeye getirecek hiçbir şey yok, olayı gerçekleştiren şahıs sadece Basın İlan Kurumu’ndan kurallara uymadığı için geçen sene bir miktar para cezası yemiş. Bu para cezası nedeniyle cana kıyıyor. Yani bu normal bir insanın yapacağı bir iş değil. Bunu yapana ‘insan’ demek mümkün değil. Para cezası yüzünden insan insanın canına kıyar ? Bu eli kanlı katilin bir an önce yakalanmasını temenni ediyoruz. Biz de olayın takipçisi olacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.