Dolar 34,2588
%0.05
Euro 37,6243
%0.06
Altın 2.880,820
%-0.99
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serter, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na gitti

Serter, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na gitti

20 Aralık'taki il kongresi öncesi adaylığını açıklayan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Ankara’ya sürpriz bir çıkarma yaptı ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya geldi. Serter'den il kongresi öncesi sürpriz hamle

  • Ege Postası
  • 11.12.2015 - 18:37
EGE POSTASI - Geçtiğimiz günlerde il başkan adaylığını resmi olarak açıklayan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Ankara’ya giderek Genel Merkez’de Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya geldi. 

SÜREÇLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ
Serter, Kılıçdaroğlu’na 20 Aralık’ta yapılacak olan il kongresi ve süreçte yaşanan gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Serter delege seçimleri ve ilçe kongrelerine yönelikte rapor sundu. 

BELEDİYE BAŞKANLARININ TUTUMUNU ANLATTI
Serter'in Kılıçdaroğlu'na belediye başkanlarının il kongresi sürecine çok fazla müdahil olduğunu, örgütü dizayn etmeye çalıştıklarını gündeme getirdiği öğrenildi.

"SÜRECİ AKTARDIM"
Serter, görüşmenin detaylarını Ege Postası'yla paylaştı. Serter, " Genel Başkanımıza İzmir'in fotoğrafını sergiledim. Ben direk olarak Genel Başkan'a bağlıyım. Bütün olayları aktarmak durumundayım. Süreçte yaşanan gelişmeleri aktardım. Olumlu olumsuz her şeyi paylaşıyoruz. Çok da memnun oldu. Gerekli olan desteğini de gösterdi" dedi. 


"ŞAKİR BAŞKAN ŞEHİRLERİ KARIŞTIRMIŞ"
Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu ile görüşen Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın genel başkanın örgütün çıkaracağı ortak adaydan yana tavır alacağını ifade ederek ilçe başkanlarını toplama girişimini de görüşmede gündeme getiren Serter, " Genel Başkanımızla Şakir Başkan Mardin üzerinde bir görüşme yapmışlar. Şakir Başkan Mardin'li...Genel Başkanımız Mardin'le ilgili çalışma önerisi istemiş ancak Şakir Başkan şehirleri karıştırmış" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.