Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyda, salavatlar eşliğinde toprağa verildi

Seyda, salavatlar eşliğinde toprağa verildi

Eski AK Parti Milletvekili Abdullah Veli Seyda’nın ağabeyi Şeyh Muhammed Ataullah, binlerce sevenleri tarafından Şırnak’ın Cizre ilçesinde salavatlar eşliğinde toprağa verildi. Gaziantep’te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 10:17
Eski AK Parti Milletvekili Abdullah Veli Seyda’nın ağabeyi Şeyh Muhammed Ataullah, binlerce sevenleri tarafından Şırnak’ın Cizre ilçesinde salavatlar eşliğinde toprağa verildi.

Gaziantep’te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Ak Parti Milletvekili Abdullah Veli Seyda’nın ağabeyi Şeyh Muhammed Ataullah Seyda için Cizre’de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Şırnak İl Müftüsü Abdullah Kaplan, Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Cizre İlçe Müftüsü Mehmet Sami Yıldız, ailesi ve çok sayıda sevenleri katıldı. Şeyh Seyda Camii'nde yapılan dini vecibelerinden sonra cenaze namazı kılındı. Nakşibendi tarikatının Halidiye kolundan Serdehle Şeyhi Muhammed Ataullah Seyda, cenaze namazından sonra binlerce sevenleri tarafından salavat ve dualar eşliğinde Şeyh Seyda Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Vefat eden Şeyh Muhammed Ataullah Seyda için Şeyh Seyda Camii'nde taziye kuruldu. Sevenleri Şeyh Muhammed Ataullah’ın çok iyi bir insan olduğunu ifade ederek, takvalı bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.