Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Shota Arveladze: Fenerbahçe ve Beşiktaş'a üzüldük

Shota Arveladze: Fenerbahçe ve Beşiktaş'a üzüldük

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin aldığı cezalar bizi kesinlikle mutlu etmedi" dedi. Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevaplayan Shota, "İki kulübün cezası nedeniyle Avrupa Ligi'ne gidiyor...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 00:26
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin aldığı cezalar bizi kesinlikle mutlu etmedi" dedi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevaplayan Shota, "İki kulübün cezası nedeniyle Avrupa Ligi'ne gidiyor olmamıza karşın bu iki Türk kulübünün aldığı cezalara üzüldük. Bu durum bizi mutlu etmez. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a geçmiş olsun. Bize böyle bir görev düştü. Kasımpaşa, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek. Bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Kendimizi göstermek isteriz. Gruplara kalmak çok güzel olur. 2 ön eleme oynayacağız. Kolay takımlar olmayacak. Gruplara kalmayı çok istiyoruz" diye konuştu.

"ORHAN ŞAM'A HERKES SEVİNDİ"

Orhan Şam meselesinin idari bir konu olduğunu belirten Shota, "Teknik bir konu değildi. Bunu çözdük. Bu nedenle mutluyuz. Antrenmanlara başlayacak. Kasımpaşa'nın oyuncusudur. Tekrar bizimle olmasına herkez sevindi" ifadelerini kullandı.

Genç teknik adam, "İki buçuk hafta çok iyi çalıştık; umarım böyle devam edecek. Sadece Ryan Babel değil; herkes elinden geleni yapıyor. Biz tek bir kişinin takımı değiliz. Tek başına kimse kazanmaz. Bu nedenle herkes elinden geleni yapıyor. İstekli bir şekilde hem ligde hem de Avrupa'da maçlara başlayacağız" diye konuştu.

"BABEL İYİ BİR FUTBOLCU; AMA KASIMPAŞA BİR TEK OYUNCU ÜZERİNE KURULU BİR TAKIM DEĞİL"

Ryan Babel'i Hollanda'daki yıllarından tanıdığını da belirten Shota, "Bu transferde belli bir avantaj sağladı; ama Kasımpaşa adı artık çok önemli. Eğer Kasımpaşa bir teklifte bulunuyorsa, herkes bu teklifi çok ciddi biçimde değerlendiriyor. Artık transferde belirleyici bir takım oldu. Transfer çalışmalarımız olabilir. Adım adım gittik. Çok iyi transferler yaptık. Kalan az sayıdaki eksiğimizi de tamamlayacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.