Dolar 34,1732
%0.11
Euro 38,2081
%-0.1
Altın 2.934,140
%0.03
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sincan Belediyesi, kardeş belediyelerle iftar veriyor

Sincan Belediyesi, kardeş belediyelerle iftar veriyor

Ankara Sincan Belediyesi ‘Kardeş Belediyeler Projesi’ kapsamında Kosova’nın Prizren Belediyesi ve Bosna Hersek’in Doboj Jug Belediyesi işbirliği ile bu şehirlerde iftar çadırı kurdu. Kardeş belediyeler Kosova’nın Prizren Belediyesi ile...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 15:32
Ankara Sincan Belediyesi ‘Kardeş Belediyeler Projesi’ kapsamında Kosova’nın Prizren Belediyesi ve Bosna Hersek’in Doboj Jug Belediyesi işbirliği ile bu şehirlerde iftar çadırı kurdu.

Kardeş belediyeler Kosova’nın Prizren Belediyesi ile Bosna Hersek’in Doboj Jug Belediyesi sınırları içinde iftar çadırları kuran Sincan Belediyesi, Ramazan boyunca farklı kültürleri aynı masada buluşturuyor. Bu kapsamda, Kosova ve Bosna Hersek’teki kardeş belediyelerde kurulan iftar çadırlarında Ramazan ayı boyunca iftar yemegi veriliyor.

Ramazan'ın birlik ve beraberlik olduğunu her fırsatta vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Ramazan ayı gönüllerin birleştiği mübarek bir aydır. Bizlerden çok uzaklarda olan sevgili kardeşlerimiz için düzenlediğimiz iftar yemekleri ile yanlarında olamasak da kalplerimizi ve dualarımızı iftar sofralarında birleştireceğiz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.