Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sıvacı çırağı üniversite öğrencisi 6. kattan düşerek öldü

Sıvacı çırağı üniversite öğrencisi 6. kattan düşerek öldü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde özel bir sağlık merkezinin ek inşaatında bir sıvacının yanında çırak olarak çalışan üniversite öğrencisi, 6. kattan merdiven boşluğuna betona düştü. İlk müdahalesi aynı sağlık merkezinde yapılan...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 14:24
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde özel bir sağlık merkezinin ek inşaatında bir sıvacının yanında çırak olarak çalışan üniversite öğrencisi, 6. kattan merdiven boşluğuna betona düştü. İlk müdahalesi aynı sağlık merkezinde yapılan Karadeniz Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümü öğrencisi genç, ağır yaralı olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç, burada müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sabah saatlerinde Muradiye Mahallesi, Turist yolu üzerindeki bir tıp merkezinin ek bina inşaatında meydana geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünde okuyan Ahmet Eraslan (21) yaz tatilini değerlendirmek ve okul harçlığını çıkarmak için bir sıvacı ustasının yanında işe başladı. Ahmet Eraslan, inşaatın 6. katında daha önce sunta ve demir parmaklıkla kapatılan, üzeri alçıpan ile kapatılan merdiven boşluğuna basınca alçıpan ve altındaki sunta kırıldı. Bir anda 6. kattan merdiven boşluğuna düşen genç, beton zemine çakıldı.

Ağır yaralanan Ahmet Eraslan, tıp merkezinin acil servisine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan üniversite öğrencisi, çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bilinci tamamen kapanan Ahmet Eraslan ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında bir süre yoğun bakımda kalan genç üniversite öğrencisi doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrasında ise Cumhuriyet savcısı geniş çaplı inceleme başlattı. Polis ekipleri ile hem ek inşaat hem de genç adamın düştüğü bölümde inceleme yapan Cumhuriyet savcısı inşaatta çalışan usta ve elemanlar ile tıp merkezi çalışanlarının ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.