Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Viranşehir Belediyesi Bahçelievler Mahallesi'ni kilitli parke taşı ile döşedi

Viranşehir Belediyesi Bahçelievler Mahallesi'ni kilitli parke taşı ile döşedi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde belediyesi ilçedeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor. İlçenin Yenişehir, Hürriyet ve Bahçelievler Mahallesi'nde kilitli parke taşı son aşamalara gelindi. Hürriyet Mahallesi'nde 8 sokakta kilitli...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 14:15
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde belediyesi ilçedeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor. İlçenin Yenişehir, Hürriyet ve Bahçelievler Mahallesi'nde kilitli parke taşı son aşamalara gelindi. Hürriyet Mahallesi'nde 8 sokakta kilitli parke taşı döşemesi yapan Viranşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Bahçelievler Mahallesi'nde ise çalışmalarını bitirdi.

Mahalle bir cadde dışında tamamen kilitli parke taşları ile döşendi. Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, Bahçelievler 1576. Sokak'ta çalışmaları yerinde izledi. 1576. Sokağın bitme aşamasına geldiğini belirten Burun, ardından ekiplerin 1575. Sokağa geçerek mahalledeki çalışmalarını sonlandıracaklarını söyledi.

Sevinçten sokakta oturduklarını belirten kadınlar ise belediye başkanvekili ve belediye ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

    Ardından 1575. Sokak üzerinde yapılacak çalışmalar öncesi incelemelerde bulunan Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, sokağa girmiş bir evin avlusunu yıkmalarını istedi. Maddi durumu iyi olmayan ailenin yıkılacak duvarını yapma sözü veren Burun, aileye mutfak banyo ve lavabo yapacaklarını da belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.