Dolar 34,2620
%0.05
Euro 37,6247
%-0.04
Altın 2.882,700
%-0.14
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sivasspor’dan 'Carlos’tan Beyaz’a zafer işareti' haberine tepki

Sivasspor’dan "Carlos’tan Beyaz’a zafer işareti" haberine tepki

Sivasspor Kulübü, bir gazetede çıkan "Carlos’tan Beyaz’a zafer işareti" haberine tepki gösterdi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Teknik Direktörleri Roberto Carlos’un Kanal D’de yayınlanan Beyaz Şov programına...

  • Ege Postası
  • 13.10.2013 - 11:45
Sivasspor Kulübü, bir gazetede çıkan "Carlos’tan Beyaz’a zafer işareti" haberine tepki gösterdi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Teknik Direktörleri Roberto Carlos’un Kanal D’de yayınlanan Beyaz Şov programına hastalığı nedeniyle konuk olamadığı belirtildi. Beyazıt Öztürk ile görüşüldüğü ve kendisinin durumu anlayışla karşıladığı Carlos’un programa tercümanı aracılığı ile telefonla bağlandığı kaydedilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Ancak, bugün Sözcü Gazetesi'nde, basın ahlakından son derece uzak ve kasıtlı olduğunu düşündüğümüz haberde; Hocamız Roberto Carlos'un hasta olmadığı ve Beyaz Şov'a katılmak yerine, İstanbul'da bir eğlence merkezinde eğlenmeyi tercih ettiği izlenimi yaratılmaya çalışılmıştır. Hocamızın hastalığının devam ettiği süre içerisinde takımımızı yalnız bırakmama adına doktor kontrolü altında antrenmanlara çıkmış, antrenman görüntüleri ise resmi internet sitemizde yayınlanmıştır. Ayrıca perşembe günü İstanbul'dan Sivas'a dönen Sayın Roberto Carlos'un dönüş bileti de kulübümüzde mevcuttur."

Daha önce çekilmiş bir fotoğrafın sanki cuma gece çekilmiş gibi lanse edilmeye çalışılmasını şaşkınlık ile karşıladıklarını dile getirerek, "Taraftarlarımızın ve camiamızın gerçeği yansıtmayan bu tür haberleri dikkate almamasını rica ederiz. Başta Hocamız Roberto Carlos'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, basın ahlakı ve edepten uzak bir habere imza atmaya çalışan basın kuruluşunu şiddetle kınarız." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.