Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soğukkanlı yankesiciler!

Soğukkanlı yankesiciler!

Adana'da bir reklam ajansına giren iki yankesici, 3 kişinin bulunduğu bir ortamda oyaladıkları genç grafikerin cep telefonunu çaldı. Grafiker 33 yaşındaki Arzu Karadaş, içinde yüzlerce numaranın yer aldığı telefonun bulunmasını istedi....

  • Ege Postası
  • 13.11.2013 - 10:57
Adana'da bir reklam ajansına giren iki yankesici, 3 kişinin bulunduğu bir ortamda oyaladıkları genç grafikerin cep telefonunu çaldı.

Grafiker 33 yaşındaki Arzu Karadaş, içinde yüzlerce numaranın yer aldığı telefonun bulunmasını istedi. Yankesicilerin soğukkanlı davranışları güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesinde Bilal Karaburç'a ait reklam ajansına gelen biri güneş gözlüklü iki genç, broşür yaptırmak istediklerini söyledi. Grafiker Arzu Karadaş, gençlerden birine broşürü nasıl yaptırmak istediklerini sordu. O anlatırken ise güneş gözlüklü olan yenkesici, Karadaş'ın şarj için kılıfından çıkarıp sol tarafına bıraktığı bin lira değerindeki cep telefonunu aldı. Yankesicilerin işyerinden ayrılmasından sonra cep telefonunun alındığını fark eden Karadaş, şikayetçi oldu.

İlk kez yaşadığı olayın şaşkınlığını yaşayan Karadaş, broşür yaptırmaya geldiklerini sandığını ancak telefonunun çalındığını anlatarak, "İçinde numaralarım, fotoğraflarım olan cep telefonumun bulunmasını istiyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.