Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solak personelle bayramlaştı

Solak personelle bayramlaştı

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, belediye personeli ile şantiye işçilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Solak, bayramlaşmaya belediye personelinden başladı. Belediye konferans salonunda tüm memur ve şirket çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Başkan Solak, başkan yardımcıları ve sendika temsilcileriyle birlikte çalışanlara çikolata ikram etti. Personelin konuşmasının sonunda Başkan Metin Solak’ı ayakta alkışladığı bayramlaşmaya Disk Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin, sendika temsilcileri ile meclis üyeleri de katıldı.

  • Ege Postası
  • 07.08.2013 - 09:50
İZMİR - Belediye personeline coşkulu bir konuşma yapan Başkan Metin Solak, Çiğli halkına belediye çalışanları ile birlikte kaliteli hizmetin gittiğini belirtti ve halkın belediye personelinden memnuniyet oranının yüzde yüz arttığını vurguladı. “Biz hizmet için varız” diyen Başkan Solak şöyle konuştu: “Hep beraber hizmet için buradayız. Vatandaşımıza güler yüzle hizmete devam edeceğiz. Yapılan araştırmalarda belediye personelinden memnuniyet yüzde 72 çıkıyor. Bu bizim için önemli bir gösterge. Hiçbir çalışanımla kişisel kırgınlığım yok. Sizleri seviyorum. Çocuklarınız ve aileniz ile birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.”



Şantiyede Bayramlaşma
Belediye binasındaki bayramlaşmanın ardından Ataşehir Mahallesi’nde bulunan şantiye binasına geçen Başkan Solak, burada da işçiler tarafından coşkuyla karşılandı. İşçilere baklava ikram eden Başkan Solak, Çiğli’ye verdikleri kaliteli ve özverili hizmetlerinden dolayı belediye personeline teşekkür etti. Emeğin en büyük değer olduğunu vurgulayan Başkan Solak, “Birlikten kuvvet doğur. Biz işçimizle büyük bir gücüz. Kimse aramıza nifak tohumu sokmasın. Belediye çalışanlarımızla tek yumruk olduk ve bundan sonra daha iyi ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Sonuna kadar sendikamızın da yanındayız. Tüm işçilerimizin aileleriyle birlikte bayramını kutluyorum” diye konuştu.



Naci Çetin “Başkanımıza sahip çıkalım”
Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin ise Çiğli Belediyesi ile imzalanan toplu sözleşmenin diğer belediyelere de örnek olduğunu belirterek, Başkan Metin Solak’ın desteği ve katkılarıyla ilerlediklerini söyledi. Başkan Solak’ın kendilerine önderlik yaptığını belirten Çetin, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlere sahip çıktı. Biz de kendisine sahip çıkalım” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.