Dolar 34,2193
%0.11
Euro 37,8628
%-0.61
Altın 2.936,490
%1.4
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solak ve Gültekin'in arasında 'kara kedi' girdi!

Solak ve Gültekin'in arasında 'kara kedi' girdi!

Eski CHP Çiğli İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer’i devirmek için ilçe kongresinde birlikte hareket eden Belediye Başkanı Metin Solak ile mevcut İlçe Başkanı Nihat Gültekin’in arasına kara kedi girdi. İkilinin arasının açılmasının arkasında Büyükşehir Belediyesi şirketi Grand Plaza tarafından CHP Çiğli İlçe Başkanlığı'na haciz memurları gönderilmesi sırasında yaşanan ve sonrasında yapılan açıklamaların yer aldığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2012 - 14:36
 EGE POSTASI/Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ile ilçe kongresinde Ali Rıza Koçer’e karşı desteklediği ve kazanmasında büyük pay sahibi olduğu CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin’in arası açıldı.Çiğli’de 13 yıl ilçe başkanlığı yapan Ali Rıza Koçer’e karşı ilçe kongresi sürecinde birlikte hareket eden Solak ve Gültekin’in arasında kara kedi girdi. Son günlerde ilçedeki organizasyonlarda bir araya gelmemeye çalışan ikilinin arasının geçtiğimiz ay Büyükşehir Belediyesi şirketi Grand Plaza tarafından İlçe Başkanlığına haciz memurları gönderilmesi olayında yaşananların neden olduğu öğrenildi.

İCRAYI KİM DURDURDU

Belediye şirketi Grand Plaza, Koçer döneminde  alınan ürünlerin parasının ödenmediğini tespit ederek CHP Çiğli İlçe Başkanlığı hakkında icra takibi başlatmış ardından gelen şirket avukatları ve haciz memurları, 14 bin liralık alacak ve yasal faizleri için ilçe binasına haciz getirerek ilçe başkanlığına ait sandalye ve masaları almak istemişti. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın haciz işlemini engellediği yönünde kamuoyuna yansıyan iddialar İlçe Başkanı Gültekin’i rahatsız etti. Belediye Başkanı Solak’ın basına ‘haciz işlemlerini engelledim’ yönünde beyanat vermesine oldukça sinirlenen Gültekin’in yakın çevresine, ‘” Metin Başkan her yerde icrayı ben durdurdum diyor. Böyle bir şey yok. Ama çıkıp bunları söylüyor.



Borcu ben ödedim’ dediği öğrenildi.İlçe yöneticilerinin de durumdan rahatsız olduğu ve sürekli olarak Gületkin’e, ‘ Başkanım icrayı Metin Solak mı durdurdu sen m? neden bunu çıkıp açıklamıyorsunuz’ dedikleri ifade edildi. Solak’ın da bazı ilçe yöneticilerinden rahatsız olduğu ve ‘ Gültekin’i bana karşı dolduruyorlar’ dediği öğrenildi. İlçe Başkanı Nihat Gültekin’in  üzerinde en etkili olan ismin  Fatma İlknur Akgül  olduğu ilçe kulislerinde bir çok yerde konuşuluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.