Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Songül Gök: Bir daha ön seçim yapar mıyız diye düşünmemek için...

Songül Gök: Bir daha ön seçim yapar mıyız diye düşünmemek için...

CHP İzmir 2. Bölg Milletvekili Aday Adayı Songül Gök Kemalpaşa İlçe Örgütü’nün düzenlediği aday adaylarıyla tanışma etkinliğine katıldı. Etkinlikte partililere ön seçimin önemini aktaran Gök, örgütten gelen isimlerin seçildiği takdirde bir daha ön seçim yapılacak mı, yapılmayacak mı diye düşünmek zorunda kalmayacaklarını söyledi. CHP'li Songül Gök iddialı

  • Ege Postası
  • 09.03.2015 - 12:49
İZMİR- İzmir 2. Bölge’de Cumhuriyet Halk Partisi saflarından aday adaylığını açıklayarak çalışmalarına başlayan Songül Gök, Kemalpaşa İlçe Örgütünün aday adaylarını daha yakından tanımak için düzenlediği etkinliğe katıldı. Etkinlikte partililere ön seçimin tüm eleştirilere rağmen önemini anlatan Gök, özellikle örgütten gelen isimlere oy verilmesi gerektiğinin önemine dikkat çekti. Çok sayıda aday adayıolduğunun, bunun da parti içi demokrasi açısından oldukça önemli olduğunu dile getiren Gök “Partiye yıllarını vermiş ve hiç bir emekten kaçınmamış insanların milletvekilliği yolunda seçilmesi çok önemli. Yıllarca parti içi ön seçim istedik ve bu yolda çalıştık. Ancak bu fırsatı en son 16 yıl önce bulmuştuk. Bir daha böyle bir şansı yakalayamadık. Şimdi istediğimizi eksik de olsa elde ettik ve ön seçime gidiyoruz. Bu ön seçim örgütümüz açısından da çok önemli. Biz seçtiğimiz insanlarla örgüt olarak bu işi başarabileceğimizi kanıtlamalıyız. İçimizde emek harcamış arkadaşlarımızı seçmeliyiz. Eğer örgütten gelen insanları Meclis’e yollarsak bir daha ön seçim yapılacak mı, yapılmayacak mı diye düşünmek zorunda kalmayacağız. Örgütten yükselen bizler bir daha ki seçimde bu sefer milletvekilleri olarak partimizi ön seçime götürürüz. Artık 4 yılda bir vatandaşın gördüğü milletvekilliği dönemi partimizde bitmiştir” dedi.

PARTİLİLERİMİZE İNANIYORUM
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş yoldaşlarının arasında bulunmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu da ifade eden Songül Gök, “Bir kadın olarak partililerimize güveniyorum. 25 yılını partiye adamış bir insan olarak beni Meclis’e taşıyacaklarına ve kendilerini orada temsil etmeme izin vereceklerine inanıyorum. Ben bir arkadışınız olarak bu ülkeye ve partime layığıyla hizmet edebileceğime inanıyorum” diye konuştu.

İZMİR OLARAK HAKKIMIZI ALACAĞIZ
Meclisteki ilk öncelikli hedefinin yoksullukla mücadele etmek olduğunu vurgulayan Gök sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu ülkenin neresine gitsek karşımıza yoksulluk çıkıyor. Bir zamanların üreten ferah İzmir’i tüm Türkiye’de olduğu gibi çok uzaklarda kaldı. İnsanlarımız üretmesine rağmen emeğinin karşılığını alamıyor. Bu kader değil. Hak ettiğimiz sonuçsa hiç değil. Biz İzmirliler olarak çalışıyor, üretiyor  ve emeğimizin hakkını istiyoruz. Çiftçimiz borç batağı içinde. İşçimiz taşeron canavarının ellerine bırakılmış. Sanayicimize destek yok. Bizim bunu değiştirmemiz şart. Biz eğer yoksulluğu yenersek insan onurunun önündeki tüm engelleri de yeneriz. Kadınlarımızın, gençlerimizin, erkeklerimizin önündeki sorunları yeneriz. Yeter ki inanalım. Bunu başarabilmemiz için de parti içi disiplini almış ve hayatını AKP iktidarı elleriyle karanlığa sürüklenmiş güzel ülkemizi daha aydınlık yarınlara çıkarabilmek için Cumhuriyet Halk partisi saflarında değiştirmek için harcamış insanlara şans vermeliyiz.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.