Dolar 34,2526
%0.32
Euro 37,7914
%0.05
Altın 2.929,100
%0.45
Bist-100 8.892,00
%-0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sosyal market, çifte bayram yaptırdı

Sosyal market, çifte bayram yaptırdı

Giysiden ayakkabıya, gelinlikten ev eşyasına kadar çeşitli malzemeleri ihtiyaç sahibine ulaştıran Güzelbahçe Belediyesi Sosyal Marketi açıldığı günden bu yana 4 binden fazla kişiyi sevindirdi, adeta çifte bayram yaptırdı.

  • Ege Postası
  • 18.10.2013 - 10:07
İZMİR- Güzelbahçe Belediyesi'ne bağlı Yelki'deki Semtevi bünyesinde hizmet veren ‘Sosyal Market' ilçede sosyal dayanışma ve paylaşımın köprüsü oluyor. Güzelbahçe Belediyesi’nin kullanılabilecek durumdaki ev eşyası, araç-gereç ve kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırma amacıyla hizmete açtığı Sosyal Market bu güne kadar 4 binden fazla kişiyi sevindirdi.

Sosyal Market’i üç yıl önce hizmete açtıklarını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Geçen üç yıllık süreçte ilçemizdeki duyarlı yurttaşlarımız ve esnaflarımız sayesinde çok sayıda ihtiyaç sahibini sevindirdik. Sosyal marketimizin aracılığı ile toplumsal dayanışmanın ve paylaşımın en güzel örneğini sergiliyoruz. Kullanılabilecek durumda olan veya hiç kullanılmamış eşyaları ihtiyaç sahibine ulaştırıyoruz. Duyarlı yurttaşlarımızın katkılarıyla yapılan yardımların sonucunda sosyal marketimizden ihtiyacı olan yurttaşımız dilediği ürünü seçip alabiliyor. Sosyal projemize duyarlılık gösteren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyor ve yardımların devamını bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.