Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sosyal medyada ‘İnce kapışma’

Sosyal medyada ‘İnce kapışma’

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin ilçe programlarından Menderes’te görülen kalabalığın taşıma kalabalık olduğunu iddia eden AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, sosyal medya hesabından, “Yazık değil mi bu insanlar? Dışardan o kadar yol geliyorlar. Kimisini Barbaros Mahallesi girişinde kimisini eski Kaymakamlığın önünde indiriyorsunuz. Bu sıcakta insanları neden yürütüyorsunuz'” dedi. İmre’nin mevkidaşı CHP’li Ahmet Pala ise otobüs kiralamadıklarını, köfte ekmek dağıtmadıklarını belirterek yanıt verdi. O ilçede başkanlardan miting tartışması

  • Ege Postası
  • 28.05.2018 - 13:23

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin hafta sonu gerçekleştirdiği 6 ilçeyi kapsayan turu ve mini mitinglerinde yaşanan yoğun katılım ve coşku sosyal medyada ilçe başkanlarını karşı karşıya getirdi.

CHP’Lİ İLÇE BAŞKANI AHMET PALA: OTOBÜS KİRALAMADIK, KÖFTE EKMEK DAĞITMADIK

CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, otobüs kiralamadıklarını, katılımcılara köfte-ekmek dağıtmadıklarını, ‘imza karşılığı yanınızda iki kişi getireceksiniz’ şeklinde talimatlar vermediklerinin altını çizerek,

“Otobüs kiralamadık, köfte ekmekte dağıtmadık, imza karşılığı yanında en az iki kişi getireceksin de demedik ama halkımız İncelik yapmış, dedeli torunlu gelmiş” ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ MEHMET İMRE: YAZIK DEĞİL Mİ BU İNSANLARA'

CHP’li İlçe Başkanı Pala’nın değerlendirmesine mevkidaşı, rakip partinin İlçe Başkanı Mehmet İmre’den jet yanıt gecikmedi.

İMRE: YAPMAYIN BE KARDEŞİM

Menderes’te yaşanan kalabalığın taşıma kalabalık olduğu ima eden AK Partili İlçe Başkanı Mehmet İmre, bu iddiasını,  “Yazık değil mi bu insanlar? Dışardan o kadar yol geliyorlar. Kimisini Barbaros Mahallesi girişinde kimisini eski Kaymakamlığın önünde indiriyorsunuz. Bu sıcakta insanları neden yürütüyorsunu? Bırakın ilçe merkezine kadar girsinler. O kadar yolu çekecekler, bir de yürüterek eziyet edeceksiniz. Yapmayın be kardeşim” sözleriyle dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.