Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den Büyükerşen'e ziyaret

Soyer'den Büyükerşen'e ziyaret

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduktan sonra temaslarını sürdüren Tunç Soyer, sürpriz bir ziyarete daha imza attı. Soyer, Büyükerşen'e konuk oldu

  • Ege Postası
  • 30.01.2019 - 14:14

EGEPOSTASI - CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeniden aday gösterilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Başkan Tunç Soyer, ziyaretini sosyal medyadan "Eskişehir'in efsane belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret ettim. Başkanlığın aşkla yapıldığında ne kadar güzel ve başarılı olduğunu bir kez daha gördüm. Dilerim bu bilge insan, genç kuşakları aydınlatmaya, onlara örnek olmaya uzun yıllar devam eder" notuyla paylaştı. 

Başkan Büyükerşen de Soyer'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti sosyal medyadan "Hayata geçirdiği projeler ile Seferihisar’ı örnek bir ilçe haline getiren sevgili kardeşim Tunç Soyer'e nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Güzel İzmir'i çok daha ileriye taşıyacaktır" paylaşımıyla dile getirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.