Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soylu Ataköy sakinleriyle buluştu

Soylu Ataköy sakinleriyle buluştu

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ataköy Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi. Başkan Soylu, ilçenin kalkınması adına birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

  • Ege Postası
  • 02.06.2014 - 09:51
İZMİR-Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köylere ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, sabah mesaisine Ataköy Köyü’nde başladı. Vatandaşlarla buluşmasında seçim çalışmalarında söz verdiği projelerin yerine getirileceğini ifade eden Soylu, “  9 alanda 99 proje ile seçim çalışmalarımızı yürütmüştük. 30 Mart’ın ardından verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Sadece verdiğimiz sözler değil vatandaşlarımızın isteklerini de yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz “ dedi.
 
Halkın mutluluğu bizim mutluluğumuz
 
Menderes’e uzun yıllar hak ettiği değerin verilmediğini ifade eden Soylu, “ İlçemizin makus talihini değiştirmek için kolları sıvadık. Bu sadece bizle olacak bir durum değil. Hep birlikte çaba harcayarak ilçemizi istenilen seviyeye taşıyabiliriz. İlçe genelinde olduğu gibi Ataköy’de de en büyük sorunların başında temizlik geliyor. Bu sorunun ortadan kalkması için kurduğumuz Temizlik Müdürlüğümüz ile Menderesimizin her noktasında temizlik çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımız sadece belediyemize ait görev alanları içinde olmayacak. İlçe genelinde gerçekleştireceğimiz temizlik çalışmalarının ardından mezarlıklarımızı da temizleyeceğiz. Biz ‘ Bu bizim görev alanımızda değil, bu çalışmayı yapamayız’ demiyoruz, vatandaşımızın mutluluğu için her çalışmayı yerine getirmeye çalışıyoruz. Görevde olduğum süre boynuca bu böyle olacak. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu yüzden üzerimize düşen görevlerin yanı sıra vatandaşlarımızın istekleri içinde var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.