Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyuldu sandı, oysa gerçek bambaşkaymış

Soyuldu sandı, oysa gerçek bambaşkaymış

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, evine hırsız girdiğini söyleyerek polis başvuran H.Ş. yapılan araştırma sonunda hayatının şokunu yaşadı. Olayın hırsızlık olmadığı ortaya çıkarken tehdit ve şantaj ile cinsel saldırıda bulunarak gasp yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan E.T. (22) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soyuldu sandı, oysa gerçek bambaşkaymış

  • Ege Postası
  • 18.02.2016 - 10:02
Olay, 7 Şubat Pazar günü Karşıyaka'da meydana geldi. H.Ş. (61) evine hırsız girdiğini söyleyerek Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Polisin yaptığı araştırmada ise olayın hırsızlık olmadığı ortaya çıktı. İddiaya göre mağdur H.Ş.'nin eşi Z.Ş. (57)'nin sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir süre önce E.T. ile arkadaş oldu. Bu sırada E.T., Z.Ş.'nin çıplak videolarını çekip, görüntüleri eşine, yakınlarına göstereceği ve internet üzerinden yayınlayacağını söyledi. E.T., çektiği görüntülerle tehdit ve şantaj yaparak Z.Ş. ile ilişkiye girdi. Daha sonra Kadına şantaj yapan E.T., daha sonra evde bulunan 2 bilezik ile 2 bin lira aldı. Z.Ş. eşinden korktuğu için durumu anlatamadı. 

Olayın ortaya çıkmasının ardından polisin yaptığı operasyonla E.T. Basmane Semti'nde yakalanıp gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen E.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.