Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Su kuyusundaki cesedi çıkarma çalışmaları başlatıldı

Su kuyusundaki cesedi çıkarma çalışmaları başlatıldı

Gaziantep'te eşinin erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlenen Bülent Akay'ın cesedinin, su kuyusundan çıkartılması için çalışma başlatıldı. Burç Ormanları mevkiinde battaniyeye sarılarak eşi N.A. (20), erkek arkadaşı...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 16:39
Gaziantep'te eşinin erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlenen Bülent Akay'ın cesedinin, su kuyusundan çıkartılması için çalışma başlatıldı.

Burç Ormanları mevkiinde battaniyeye sarılarak eşi N.A. (20), erkek arkadaşı R.K, (27) ve onlara yardım eden A.B. (24) tarafından su kuyusuna atılan Akay'ın cesedinin çıkarılması için Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçildi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, DSİ Kahramanmaraş Bölge Müdürlüğü ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, su kuyusunda cesedi arama çalışmalarını sürdürüyor. 45 metre derinlikte olduğu öğrenilen kuyudan, Akay'a ait kemik parçaları bulunurken, cesedin tamamına ulaşmak için ekipler yoğun çaba sarf ediyor.

Yaklaşık bir yıldan bu yana kayıp olan Akay'ın, eşi N.A.'nın erkek arkadaşı R.K. ile birlikte planlı bir şekilde öldürüldüğü, arkadaşları A.B.'nin de kendilerine cesedin taşınmasında yardımcı olduğu ortaya çıkmıştı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.