Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süne, Buca'da resmen aday adayı

Süne, Buca'da resmen aday adayı

CHP PM eski Üyesi ve CHP Buca İlçe eski Mehmet Süne, Buca Belediye Başkanlığı için aday adaylığını görkemli bir törenle açıkladı .

  • Ege Postası
  • 01.09.2013 - 13:24
İZMİR - CHP PM eski Üyesi Mehmet Süne, CHP Buca İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği basın açıklamasında, 2014’teki yerel seçimlerde Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu ilan etti.

Süne’ye Yoğun Talep Var

Buca’nın sevilen isimlerinden olan CHP’li Süne, muhtarların, demokratik kitle örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen aday adaylığı açıklama töreninde yaptığı konuşmada ‘Ömrünün önemli kısmını emek, barış ve sosyal demokrasi mücadelesine adamış bir arkadaşınız olarak yol arkadaşlarımızdan, örgütümüzün cefakar üyelerinden ve halkımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda CHP Buca Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğumu açıklıyorum’ ifadelerini kullandı.

Örgütün Sesi Olmaya Talibim

Sloganlar ve alkışlar eşliğinde konuşmasına devam eden Mehmet Süne, konuşmasında şu görüşleri dile getirdi:

Sevgili yol arkadaşlarım, değerli konuklar ömrünün önemli kısmını emek, barış ve sosyal demokrasi mücadelesine adamış bir arkadaşınız olarak az sonra önemli bir kararı sizlerle paylaşacağım.

Hepinizin yakından tanıdığı bir arkadaşınız olarak 30 yılı aşkın süre zarfında bir zamandır gerek ilçe gerekse il gerekse ülke politikasının içinde yer alan bir neferim.

Gençlik kollarında siyasete atıldığım CHP’de sırasıyla önce il yöneticiliği, ardından üç dönem üst üste seçilerek Buca ilçe başkanlığı görevini son olarak da bir dönem CHP PM üyeliği görevini partime, partili yol arkadaşlarıma, ilçemize, ilimize, ülkemize gururla hizmet ederek geçirdim.

İcra ettiğim görevlerde hep iddiam ve idealim CHP’nin mutlak başarısı ve halka hizmet olmuştur.

Bu ideal ve iddiamı Buca İlçe Başkanı olarak görev yaptığım 3 dönemde de gerçekleştirmenin de mutluluğunu hep birlikte yaşadık.

2005 yılında başlayan 5 yıllık İlçe Başkanlığım süresi içinde, Buca da CHP’nin oylarını %24 den %50’lilerin üzerine taşıyarak Buca Belediye Başkanlığını sizlerle birlikte kazandık.

Birliktelik ve dayanışma ruhuyla İzmir ilçeleri arasında sürekli olarak en iyi oranları yakalayıp ve elde ettiğimiz başarılarımızla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandık.

Buca ilçesi Balkanlar ve Anadolu’dan gelen vatandaşlarımızın buluştuğu birliktelik, dayanışma ve hoşgörünün şehridir.

Bucamızın her sokağını, her mahallesini karış karış biliyoruz. 3 dönem yapmış olduğum ilçe başkanlığı görevim boyunca Bucalı hemşerilerimize hizmet etmeyi, emek vermeyi koşulsuz görev bildik. Gün geldi uykusuz kaldık, gün geldi vatandaşlarımızla ağladık, onlarla güldük.

Yaptığımız tüm çalışmalarda halkımızın refahı Ülkemizin geleceği ve partimizin başarısını düşündük. Bütün çalışmalarımızda emek vardı,hoşgörü vardı,dayanışma ve sevgi vardı.Bunları hep birlikte gerçekleştirdik.

Üstüne basa basa söylüyorum bizler ranta yönelik anlayışa karşı ilçemize, kentimize ve halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Geçmişte yaptığımız çalışmalar bunun en iyi örneğidir.

Tüm bu bilgi birikimimizle, emeklerimizle ve de yol arkadaşlarımızla, örgütümüzün cefakar üyelerinden ve halkımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda CHP Buca Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğumu açıklıyorum.



Neden Adayım'
Bu güzel ilçemizi, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için adayım.
Yapacağımız ulaşım,çevre, yerinde kentsel dönüşüm, altyapı ve sosyal projelerimiz ile Bucamızın tüm sorunlarını kökten çözmek için adayım.
Kentsel dönüşümün rantsal dönüşüme uğramaması, hiçbir Bucalı hemşerimin mağdur edilmemesi için adayım.
Katılımcı, fikirlerin üretilip, hayata geçirildiği, gerçek anlamda sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını egemen kılmak için adayım.
Buca ilçesini sadece yaşayanların değil, başta öğrenci kardeşlerimiz olmak üzere tüm misafirlerinin de mutlu olduğu, bu mutluluğun yüzlere yansıdığı bir ilçe yaratmak için adayım.
Engellilerimiz ve onların ailelerinin yaşamını kolaylaştırmak ve Buca’daki tüm engelleri kaldırmak için adayım.
Daha temiz, daha yeşil, daha çevreci bir Buca için adayım.Sosyal, kültürel, sportif ve istihdam alanları yaratmak için adayım
Eğitimden sağlığa, doğumdan ölüme kadar katılımcı sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Buca’da egemen kılmak için adayım.
Kaynak yaratan, yenileyen, kaynaklarını doğru ve verimli kullanan bir Buca Belediyesini el ele yaratmak için adayım.
Bucalı hemşerilerimizin hesap sormaktan çekinmeyeceği ve bizimde hesap vermekten korkmayacağımız bir yönetim anlayışını egemen kılmak için adayım.
Tarımsal kalkınma projelerimiz ile başta üzüm, incir ve zeytin olmak üzere tarımsal ürünlerimizin üretimi ve pazarlanması konularında üreticilerimize koşulsuz destek olmak için adayım.
Buca’mızı Üniversite kenti olduğu gibi çevreci sanayi kenti, ticaret merkezi, sağlık merkezi, turizm merkezi yapmak için adayım.
Ev de oturan bayanlarımıza evlerinde iş imkanı ve gelir sağlamak için adayım.
Belediye bünyesinde çalışan taşeron işçilerin güvenceli,sendikal hak verilmesini sağlamak ve taşeronlaşmayı kaldırmak için adayım.
Örgüte sırtını dönmeyen her daim onlarla beraber çalışan, her insana kapısı açık olan bir belediye başkanı olmak için adayım.
Buca Sporu hak ettiği Süper lige yeniden çıkarmak için adayım.
Hayvan haklarını korumak, içerisinde hayvan hastanesinin de bulunduğu doğal yaşam projesini hayata geçirmek için adayım.
Bucayı ayrıştıran değil bütünleştiren kimseyi ötekileştirmeyen herkesin ve her mahallenin eşit hizmet alabilmesi için adayım.
Cumhuriyet ve Atatürkçü değerlerimizin yok olmaması için adayım.
“Ben” değil “biz” anlayışı ile hep beraber refah ve mutluluk içinde yaşayacağımız bir Buca yaratmak için adayım.
Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi hesap sormaktan da, hesap vermekten de korkmayacağız. Buca belediyesi’ni katılımcı, şeffaf yapıyla yöneteceğiz.
Buca’da yapacağımız yeni şehir planı ile trafik, imar ve betonlaşma sorununu çözüp Buca’yı daha yaşanılabilir bir yer yapma konusunda adım atacağız.
Sevgili Bucalılar tüm sorunların çözülmesi, temiz ve yaşanılabilir bir Buca için çok çalışacağız, yılmayacağız ve korkmayacağız. Biz görevi başarıyla yapabilecek bilgi, birikime, kadroya ve tecrübeye sahibiz.
Sadece Bucamızı ve buca da yaşayan insanlarımızı düşünerek sosyal Belediyecilik anlayışımızla Bucamızı yöneteceğimizi beyan ediyor ve size söz veriyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle bugün bu özel günde buraya kadar gelerek şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize sonuz teşekkürlerimi sunarım.
Sevgi ve saygıyla selamlıyorum...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.