Dolar 34,2301
%0.09
Euro 37,8931
%0.17
Altın 2.926,760
%0.11
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süphan’ın zirvesine Balçova bayrağı

Süphan’ın zirvesine Balçova bayrağı

Balçovalı Öğretmen, eğitime yaptığı destekler nedeniyle Balçova Belediyesi’nin bayrağını Süphan Dağı’nın zirvesine dikti.

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 13:15
İZMİR- Balçova 80. Yıl Orhangazi İ.Ö.O. Müdür Yardımcısı Sevcan Kanat, Balçova Belediyesi’nin ilçedeki eğitim kurumlarına ve çocuklara verdiği önem ve desteğe teşekkür etmek için farklı bir yol denedi. Yıllardır dağcılık sporu ile ilgilenen Sevcan Kanat, bir dağcılık gurubu ile Türkiye’nin en yüksek üçüncü dağı olan Süphan Dağı’na tırmandı. Yorucu bir tırmanıştan sonra 4058 metre yükseklikteki zirveye ulaşan Sevcan Kanat, zirveye Balçova Belediyesi’nin bayrağını dikti.

Eğitime verilen desteğin çok önemli olduğunu ifade eden Sevcan Öğretmen “Bizler iyi bir nesil yetiştirmek için çaba sarfediyoruz. Bu mücadelemiz de bizlere destek olan her kurumun bu ülke adına çok iyi bir iş yaptığını düşünüyorum. Yaşadığım ilçe olan Balçova’da da belediyemizin okullarımıza çok önemli bir desteği var. Bu nedenle böyle bir teşekkür etme yöntemi seçtim” diye konuştu.

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise “Bir öğretmen tarafından bu şekilde onurlandırılmak çok anlamlı, yaptığımız hizmetlerin doğru noktalara ulaşması bize güç veriyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.