Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'nin Call Center'ı 7bin 500 kişiye ulaştı

Sürekli'nin Call Center'ı 7bin 500 kişiye ulaştı

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı’nın kurduğu call center (iletişim merkezi) iki aylık zaman zarfında 7 bin 500 kişiye ulaştı. Hükümetin, yerel yönetimlerin ve teşkilatın çalışmaları bakımından önemli sonuçlar elde ettiklerini belirten İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, anket özelliği de taşıyan görüşmelerin sonuçlarını Ege Postası’na açıkladı.

  • Ege Postası
  • 18.03.2013 - 14:21
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, seçmenlere ve parti üyelerine daha rahat ulaşabilmek için ilçe merkezi bünyesinde call center (iletişim merkezi) kurmuştu. İki aylık zaman zarfında profesyonel bir ekip ilçedeki partili partisiz vatandaşları arayıp hem siyasi sorular sordu hem de beklentilerini öğrendi. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, 7 bin 500 kişiye açılan telefon sonrası vatandaşla gönül köprüsü kurmalarının dışında anket özelliği de taşıyan call center da elde edilen sonuçları Ege Postası’na değerlendirdi.

Hükümetin, yerel yönetimlerin ve teşkilatın çalışmaları bakımından önemli sonuçlar elde ettiklerini belirten Sürekli, call center da 7 bin 500 kişiyle gerçekleşen telefon görüşmesinde elde ettikleri en önemli sonuç olarak Karşıyaka’da AK Parti’ye doğru bir yönelişin olmasını gösterdi.

UZUN SÜREDİR ARANMAYAN ÜYELER GÖREV ALMAYA BAŞLADI
Partiye geçmiş yıllarda kayıt olmuş ancak unutulmuş bir çok üyeye ulaşma fırsatları kurduklarını ifade eden Sürekli, “ Telefonla üye güncellemesi yaptık. İkametgahlarını teyit ettik. Beklenti ve taleplerini aldık. Çok faydalı oldu. Uzun zamandır aranmayan üyelerimiz varmış. Aranmış oldular. Memnun oldular. Partiye gelmeye başladılar. Ziyaret etmeye başladılar. Görev almaya başladılar. Sandık koordinatörlüğü, sandık yönetim kurulu üyeliği görevleri verdik. Üye yaptığınız vatandaş kenara atılmışlığı kabul etmiyor. İlçe merkezimizde üye yapıyoruz bizzat…Vatandaş buraya geliyor çayımızı içiyor, üye oluyor. Buraya gelemeyenin hafta da iki gün ayağına gidiyoruz. Gönül bağını koparmış kişiyle tekrar bağ kuruyoruz” dedi.

ALGI DEĞİŞMİŞ

Yaptıkları telefon görüşmelerinde Karşıyaka seçmeninde AK Parti’ye doğru yöneliş olduğunu saptadıklarını ifade eden Sürekli, “Karşıyaka’da vatandaşın AK Parti’ye olan bakış açısı değişmiş. Algı da olumlu yönde değişim var. Hükümetin projelerine övgü var. 35 proje ile ilgili merak ve beklenti var. Özellikle İZKARAY tünel mi olaca? nereden olaca? Tramvay ve marinayı sabırsızlıkla bekliyor vatandaş. 4+4+4’le ilgili sıkıntılar vardı. Ancak bunun aşıldığını sistemin vatandaşlar tarafından anlaşıldığını yönelik konuşmalar oldu. Barış sürecinin hükümetin önemli bir adımı olduğunu çok sayıda söyleyen var ” ifadeleri kullandı.

CHP’LİDEN BELEDİYEYE TEPKİ VAR

Yapılan telefon görüşmelerinde belediyeye yönelik CHP’ye oy verenden de vermeyenden de şikayetler olduğunu belirten Sürekli, yapılan eleştirileri şöyle anlattı;“ Altyapı, alt yapı koordinasyon sorunlarından, üst geçit alt geçitlerin durumundan, çarşıda düzenin sağlanamamasından esnaf ve vatandaş ayrı ayrı şikayetçi. Zabıtanın farklı uygulamalarında şikayet var. Otopark sorunu çok dile getirildi. Ulaşım da Büyükşehir’e eleştiriler var”


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.