Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli seçim haftasında  non-stop alanda!

Sürekli seçim haftasında non-stop alanda!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, sandığa üç kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tire'nin en büyük pazar yeri olan Salı pazarı esnafını gezen Sürekli, vatandaştan yoğun ilgi gördü. Sürekli sandığa üç kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

  • Ege Postası
  • 03.06.2015 - 14:48
Seçim çalışmalarına start verildiği gün itibariyle yoğun bir tempoda çalışan ve ziyaretlerinin tekrarlarını gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli Tire'de pazar esnafıyla buluştu. Sürekli "Biz ne dediysek onu yaparız. Sözümüz sözdür. Ve yine söylüyorum başkaları gibi seçim bitti ziyaret bitti demeyecek; yine sizlerle bir araya gelecek varsa sıkıntılarını çözeceğiz. Hiç olmadı bir bardak çayınızı içmek için yine kapınızı çalacağız. Bunun için yorulmadan çalışıyoruz, dağ bayır demeden gece gündüz fark etmeden geldik, gelmeye devam edeceğiz. Gönlümüzde hizmet aşkı ve İzmir sevdası var. " dedi.

Güzel bir gelecek için seferberiz
Sandığa üç kaldığını belirten Sürekli " Beklediğiniz gün geldi çattı. En az bizler de sizler kadar heyecanlı ve sabırsızız. Sahaya indiğimiz günden bu yana sizlerde bizlerle beraber koşturdunuz. Yeri geldi yapılanları sizler anlattınız. Desteğinizi esirgemediniz. Allah'ın izniyle yeni dönemde çok daha büyük başarılara imza atacak ve yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz. İstikrarın devam etmesi, kalkınmanın ve gelişmesi sürmesi hatta daha da ileri gitmesi için 7 Haziran'a tüm ekibimiz hazırlıklı. Her şey güzel olacak. 13 yıldır süren büyüme önümüzdeki dönemde daha da artacak. Gelişen İzmir ve Türkiye için var gücümüzle çalışacağız. Çocuklarımıza mutlu ve güzel bir gelecek bırakmak için seferberiz. Sizler dualarınızı eksik etmeyin yeter. Bundan sonrası Allah'ın taktiri milletimizin kararıdır" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.