Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suudi İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan için özel plan

Suudi İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan için özel plan

Suudi Arabistan İçişleri Bakanı Prens Muhammed bin Nayif bin Abdülaziz, Kabe'de tavaf alanında yapılan genişletme çalışmaları kapsamında ziyaretçiler için yapılan yeni güvenlik planını duyurdu. Bakan Abdülaziz, Haremeyn-i Şerifeyn İşleri...

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 15:35
Suudi Arabistan İçişleri Bakanı Prens Muhammed bin Nayif bin Abdülaziz, Kabe'de tavaf alanında yapılan genişletme çalışmaları kapsamında ziyaretçiler için yapılan yeni güvenlik planını duyurdu.

Bakan Abdülaziz, Haremeyn-i Şerifeyn İşleri Başkanı Şeyh Abdurrahman bin Abdülaziz es-Südeys ile Cidde'deki Kamu Güvenliği binasında toplantı yaptı. Abdülaziz, Kabe'de tavaf alanındaki genişletme çalışmaları kapsamında yapılan yeni güvenlik planı hakkında bilgi aldı.

Abdülaziz ayrıca Ramazan ayı ve bayramı süresince uygulanması düşünülen güvenlik ve trafik planının Suudi İçişleri Bakanı tarafından onaylanıp uygulanması yönünde talimat verdi. Plan, Kabe'de namaz kılanlar ve umreciler için mümkün olan en yüksek koruma, tavaf ve diğer umre şartlarının kolaylaştırılması, yaralanma ve can kaybının önüne geçmeyi içeriyor.

Bu palanın uygulanması için Suudi İçişleri Bakanlığı'nın bütün birimlerinden yaklaşık 60 bin güvenlik görevlisini görevlendirileceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.