Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TBB Başkanı Feyzioğlu: Avukatların serbest bırakılacağını düşünüyoruz

TBB Başkanı Feyzioğlu: Avukatların serbest bırakılacağını düşünüyoruz

İstanbul Adalet Sarayı’nda avukatların gözaltına alınması üzerine Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Fevzioğlu adliyeye geldi. Başsavcı ile görüşen Feyzioğlu, gözaltıların serbest kalacağını ümit ettiklerini söyledi....

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 18:27
İstanbul Adalet Sarayı’nda avukatların gözaltına alınması üzerine Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Fevzioğlu adliyeye geldi. Başsavcı ile görüşen Feyzioğlu, gözaltıların serbest kalacağını ümit ettiklerini söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı ile görüşen Fevzioğlu, gözaltına alınan avukatlara yönelik bir açıklama yaptı. Fevzioğlu, “Meslektaşlarımızın kimlik tespitinin ardından emniyetten serbest kalacağını düşünüyoruz. Umuyorum bu düşüncemiz doğru çıkar. Üzerlerin de cübbe, ellerinde evrak çantası, dosyalarına sarılmış şekilde şiddet mağduru yapılan meslektaşlarımız ile ilgili her türlü başvuruyu etkili şekilde yapacağımızdan kuşku duymayın. Öncelikle arkadaşlarımızın evlerinde uyumalarını sağlayalım. Birlik olalım, ortak paydada buluşalım. O zaman biz kazanırız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.